Rooosa

Kategori: Allmänt

Nymålat! Jag som hatar rosa tycker faktiskt att det blev riktigt riktigt bra :)


Onsdag 28 Mars 2012

Kategori: Allmänt
Har suttit en stund och nördat; fixat ny musik till olika tillfällen, kollat (och fastnat) för massa kläder, kollat efter studentklänning och kollat på sista minuten resor - bara för att jag vill!
Och ja, bilden är en print haha. Orkade inte slänga ihop ett collage ens för nu har jag tröttnat på att sitta vid datorn så ciao.

Can't take no more

Kategori: Allmänt

Vill bara dra till flygplatsen, sätta mig på ett plan och släppa allt! Göra vad jag vill, eller ingenting om jag vill de. Det vore de bästa för mig nu, innan det är för sent.


Livet leker.. inte!

Kategori: Allmänt
Just nu hatar jag allt, dagarna är helt förstörda och det lär inte bli någon förbättring förrän nästa fredag efter 4 då jag har påsklov. Jag vill inte vakna upp på morgonarna, inte alls. Vill bara att det ska vara över så jag kan få börja leva mitt liv och faktiskt bli lycklig och hitta tillbaka till mig själv igen.
Nu blir det film mys och godis i väntan på att mannen i huset kommer hem och gör mig sällskap. Hade inte klarat mig utan han ♥

The past cannot be changed. The future is yet in your power

Kategori: Allmänt


Har klippt av mer än 5cm av mitt hår, vilket jag faktiskt ångrar ganska mycket nu trots att längderna blev mer jämna och det såg fint ut just då. Rumpa!

Dröm armbandet

Kategori: Allmänt

Förra veckan fick jag ett armband utav min filosofi lärare, som han köpt i Australien. Enligt honom så ska jag ha på mig det när jag sover och då ska jag träffa någon som ska vägleda mig eller vad det var så inatt tänkte jag testa detta för första gången.


Nothing is so good as it seems beforehand

Kategori: Allmänt

Denna vecka är det fullt ös, imorgon och på torsdag är jag ledig från skolan för att jag ska jobba, hihi. Imorgon ska jag också vara med Viktor då vi har 3 månader tillsammans! På torsdag eftermiddag ska jag vara med Johanna och busa. Fredag är det sista dagen i skolan innan helvetet bryter ut (vi går ut på praktik). Efter skoldagen måste vi göra i ordning inför mässan i Skövde som är hela lördagen och som vi ska stå på. Dessutom är jag förkylder. Ja, det var dagens uppis!


Tankarna snurrar

Kategori: Allmänt
Just nu är livet inte på topp, ingenting går som det ska riktigt. Söker desperat efter en praktikplats och tiden börjar rinna ut nu. Vill bara hoppa på ett plan och åka till värme, skratt och spänning.
Imorgon blir det jobb på morgonen och dagen sen åker jag och Viktor med mina föräldrar upp till sysslingarna och äter inför melodifestivals finalen, det blir nog en bra helg trots allt!

Before I die

Kategori: Allmänt

A great work is made out of a combination of obedience and liberty

Kategori: Allmänt
Det var inte igår.. Har faktiskt tagit en del bilder och försökt uppdatera men det vill sig verkligen inte. Idag lyckades jag dock när vi var på väg ner till Landvetter, och nej inte för att vi skulle åka utomlands tyvärr utan på studiebesök. Vi fick gå bakom och kolla och se allt dedär man aldrig får se eller veta. Från och med nästa vecka så ska jag verkligen försöka uppdatera bättre (även fast det inte funkar). Nu ska jag ta och börja plugga på mitt historiaprov imorgon, fast det tar verkligen emot vill jag lova.

På väg till Landvetter

Kategori: Allmänt


For love is immortality

Kategori: Allmänt


Gran Canaria

Kategori: Allmänt
Det är bara 2 och en halv månad sen vi var på kanarieöarna, känns som evigheter sedan. Tänkte iallafall bjuda på lite bilder därifrån.










Haha, här fick man inte gå näe...

Egoboost

Kategori: Allmänt

Imorses låg jag och läste ut halva boken. Den är jättebra och rekommenderas starkt till dem som är lite osäkra på sig själva och sitt liv!