STUDENT 2013

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det studenternas dag här i Falköping och det var en himla bra dag! Vi åkte in ganska tidigt på förmiddagen för samtal hos polisen, köpa blomma och fota outfit som kommer upp här lite senare.
 
Det var som vanligt helt proppfullt med folk på torget och vi skulle ta oss fram i massan och hitta 4 olika personer, haha lättare sagt än gjort. Så med Collin under armen och kameran på magen så lyckades vi hitta 3 av 4... Efter några varv av studenter på flaken så gick vi hem till en av studenternas hus där vi också stannade hela kvällen. Dock blev det två avstickare under eftermiddagen till 2 andra studenter, kan lova att det blev mycket mat!
 
Träffade några riktigt fina personer och hade en jättebra dag. När vi åkte hem hade vi tömt 12 flaskor (som jag såg) så jag fick sitta på passagerarsätet hem. Haha, vet inte hur det gick till men man kan ju inte säga nej när någon säger "Ann-Christine vill nog ha lite mer bubbel", jag som inte alls gillar champange i vanliga fall men denna va riktigt god!
 
Grattis till studenten Max, Matilda och Gabriel!
Hittills till STUDENT 2013


Linnéa

Härliga bilder!


URL: http://makeupbylinnea.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: