Shopping

Kategori: Allmänt

Detta har jag bland annat köpt idag. Plus ett par byxor, en klänning, en kjol, en t-shirt, lypsyl, peeling och morsdag present.
Jag och höljet hade nämnligen bestämt att vi skulle ha shoppingdag idag och det hela började bra, hon var med mig i skolan på min historia lektion under eftermiddagen och sen åkte vi iväg till skövde. När vi parkerat skulle jag ta fram plånboken för parkeringsavgiften men märker att det inte finns någon plånbok i min väska... Som den vanliga klantskallen jag är så hade jag glömt den i skolan och skolan stänger ju kl16. Men som tur är hade någon hittat den så Helene i skolan kunde ta med sig den. Blev en vända hem igen innan vi kunde börja våran shopping med de klassiska rundorna.
Nu ska jag lägga mig för hela helgen väntar jobb!

Tillbaka till skolan...

Kategori: Allmänt

Första dagen i skolan nu efter typ 12 veckors uppehåll eller vad det blir. Jag som känt att jag slutat skolan och lagt det bakom mig men hepp. Tänkte ta och lätta mitt hjärta här en dag snart och släppa ut mina tankar om gymnasiet och hur det vart/är för mig. Det är ju inte alls långt kvar nu och jag försöker så gott jag bara kan att hålla ut nu de sista men det är inte lätt.


Nu drar vi !!

Kategori: Allmänt


Goda gubbar

Kategori: Allmänt


Onsdag 9 Maj 2012

Kategori: Allmänt

Har under dagen varit på ekonomi delen och somnat på ett möte, när Elvira klappade mig på armen va de typ *snark* vaa?! Näe jag sov inte! Haha. Nu blir det möte igen på eftermiddagen och sen vet jag inte riktigt. När jag slutar ska jag ha matte igen, hur ska mitt huvud hänga med..?


Söndag 6 Maj 2012

Kategori: Allmänt

Då har denna vecka svept förbi också, shitt va fort det gick när jag var ledig (!) måndag och tisdag och hade lite annat för mig. Sen 3 dagars praktik och nu helg igen med hälften jobb. Veckan som kommer nu är full också så finns en risk för att uppdateringen här blir lika kass och naturligtvis ännu sämre veckan efter när vi är borta - längtar!!

Jag och herr mammut idag på jobbet:


Dirty Dancing

Kategori: Allmänt

Har avnjutet sista lediga kvällen med att kolla på dirty dancing, vilket jag gör ett x antal gånger per år! Har också bränt mig i ansiktet så nu känner jag hur det värmer gött när jag ska sova. Upp tidigt imorgon igen och tillbaks till praktiken på soc. förvaltningen. Längtar som bara den tills nästa söndag!!

 


Tisdag 1 Maj 2012

Kategori: Allmänt
Några bilder från senaste inlägget av syst. kameran.