ANNCHRISTINE.FORME.SE

Kategori: Allmänt
 
 
HÄR ÄR MIN NYA BLOGG! (LÄNK)
 
Nu är det dags för bytet jag berättade om i söndags. Blev lite problem på vägen så det tog lite längre tid men nu har vi fixat det. Alla gamla inlägg finns där också men inga kommentarer tyvärr. Jag kommer inte att ta bort denna bloggen utan den kommer att se ut precis så här och finnas här. Hoppas ni hänger med!

Work Out

Kategori: Inspiration, Träning
Work Out

När träningen och träningschemat drar igång igen till hösten kan det alltid vara en motivation att köpa lite nya träningskläder. Det känns alltid lite bättre att ta steget och knalla iväg till gymmet om man har något snyggt att ta på sig.

Chanel

Kategori: Nytt

Helt hopplöst svårt att få dessa att bli bra på bild

Jag fick detta par av min pojkvän för några veckor sen och har fortfarande inte använt dom... Skämskudden är framme! Haha, nej men jag är rädd om dom och tycker dom är fina liggandes framme också. Men självklart ska jag börja använda dom snart!

Kväll

Kategori: Allmänt
 
Hej bloggen! Jag tänkte lägga upp en liten uppis så här på kvällskvisten. Har varit och kollat på mamma när hon tävlat idag, slutade med en 2:a plats. Direkt när vi kom hem så kom Viktors förälrar och fikade en sväng. Nu blir det lite söndagsmys med en film.
 
Imorgon kommer jag att byta plattform för min blogg så jag kommer att sluta blogga här... Vet att det är över 100 personer som följer denna bloggen via bloglovin men det är ju trots allt inte så svårt att lägga till den nya sen om man skulle vilja. Ja, vi får se hur det går helt enkelt men jag tror att det kommer bli jättebra. Skriver såklart allt om detta imorgon när det är dags!

Septembervärme ♡ OOTD

Kategori: Outfits
 
 
Eftersom det fortfarande är så pass varmt att man kan vara barbent så ska man ju självklart passa på!

Library

Kategori: Allmänt
 
Well hello! En fullspäckad dag denna lördag, men nu är jag hemma igen. I morse åkte jag till biblioteket på högskolan för att läsa några böcker till en inlämning. Hann bara läsa några kapitel lite snabbt och skriva lite innan det var dags att hoppa på tåget tillbaka igen och göra mig i ordning hos mormor för kalas hos kusinerna. Där har jag varit tills nu, kul att hänga lite med Wilma igen och prata lite.

OOTD ♛

Kategori: Outfits
 

När man vill bli glad

Kategori: Allmänt
 
 
Såg lite på Ellen nyss och kom att tänka på mitt favoritklipp med David Beckham och var bara tvungen att kolla på de igen, gör man det i mellanåt så blir man alltid glad. Vet inte om jag har visat det förut men första gången jag såg det så skrattade jag så mycket att jag grät!

Want

Kategori: Allmänt
Föll helt för denna klänningen som Kenza hade på sig häromdagen. Helt perfekt! Tyvärr har inte min plånbok råd med en 1700krs klänning just nu efter alla böcker som jag har köpt. Får nog skicka ett brev till tomten!

MK

Kategori: Nytt
 
Well hello hansome, how ya dooooin'? Denna fining ska få ha hand om mina pengar ett tag framöver!

Nya Gina Tricot

Kategori: Allmänt
 
NEW GINA TRICOT

 
Har någon missat "nya" Gina Tricot? Edgy Street och Efortless Sophistication heter kollektionerna på bilden. Det är väldigt mycket svart/vitt och mörka färger, är det höst så är det. Jag hittade iallafall några favoriter som jag markerat med små hjärtan. ♥

Tillökning i pandorafamiljen

Kategori: Nytt
 
Som ni kanske såg på förra bilden så har jag fått tillökning i min pandorafamilj på armen! Kommer ihåg när jag köpte det och bara hade en stackars berlock på, såg lite mysko ut men nu tycker jag allt att det börjar likna något. Nu när jag inte längre jobbar så kan jag ha det på mig varje dag och slipper bli nervös var och varannan dag över var jag har lagt det.
 
Det har blivit en hel del mobilbilder här på sistone och de är kanske inte riktigt lika kul men anledningen är enkel - jag har varit lat med kameran. Det kommer och går i perioder det där så snart är det väl tvärtom haha.

Casual

Kategori: Outfits
 
Idag körde jag enkelt, hade inte någon tid att tänka på vad jag skulle ta på mig i morse så det blev en snabb variant som alltid funkar. Hittade inget vitt linne, alla ligger i tvätten, så var tvungen att ta ett svart inunder vilket inte var en hit men bättre än inget alls då tunikan är ganska genomskilnig.
 
Jag har varit i Skövde idag för lite grupparbete, efter det så åkte jag och köpte mig en skrivare som är väldigt bra att ha när man är student. Blir lite jobbigt i längden att sitta och skriva av allting för hand, men nu är det bara att trycka på en liten knapp!

New in ♡

Kategori: Nytt
 
En ny goding har flyttat in i gaderoben, samma märke som några av mina andra favoriter.

Nya matsalsrummet

Kategori: Inredning
 
Så här långt har jag kommit i projektet med matsalen... matrummet? Vet inte vad de kallas men nått sånt. Det är inte så lätt att bära och flytta alla möbler själv så de sista kan jag inte göra ensam men det mesta är ju klart och vilken skillnad. Känns så skönt att äntligen få ordning i ett "vetintevadjagskahahärinnerum-såjagsamlarallskithär". Nu kan folk som kommer på besök faktiskt få sitta ner tillsammans!

Äntligen

Kategori: Allmänt
 
Sitter och kollar på ensam mamma söker som dom som känner mig vet att jag tycker är det bästa tv programmet som finns, enda anledningen att överleva hösten. I år ska de ju vara lite annorlunda men jag hoppas de är lika mysigt som vanligt! 
 
Collin står uppe på toa och skäller som en galning... Förstör min mysstund lite haha. Han står alltid där uppe och gapar när han är törstig.

Pluggar

Kategori: Allmänt
 
 
Godmorgon! Jag sitter och pluggar just nu så som många andra, idag gör jag det dock hemifrån så jag tog en sovmorgon och åt frukost i lugn och ro. Har en stund kvar men tänkte titta in och säga hej. Har några bilder att lägga upp från i lördags när vi var i sommarstugan också så det kan jag göra sen. xox

Lyxshake

Kategori: Allmänt
 
Hej bloggen. Idag har jag varit i Skövde och kollat på lite möbler, hittade inget där men imorgon kommer jag troligtvis hämta hem ett nytt stort matbord och stolar - äntligen! Passade även på att köpa en lyxshake på max på hemvägen vilket var suuupernajs. Blåbären var helt perfekta!

Höstinspo

Kategori: Inspiration

Hej världen

Kategori: Allmänt
 
Nu har min gosefis öppnat sina ögon, och ja han/hon ser ut som en alien haha. Nu ser två av tre bebisar världen iallafall och de blir riktiga små tjockisar.

Todaaay

Kategori: Outfits
 
Har suttit de senaste timmarna och letat efter böcker och litteratur för skolan, ca 500kr per bok och för denna terminen så rekomenderas typ 9 böcker. Ja, ni kan ju räkna matten själva, det blir jäkligt dyrt!
 
Jag hade iallafall två introduktions föreläsningar idag, Marknadsföring och Handelsrättslig översiktskurs för den som vill veta. Har fortfarande inte vant mig vid att sitta och lyssna i flera timmar i stäck utan blir lätt uttråkad och hungrig, hungrig, hungrig haha. Kan ju inte heller sitta där och smaska så jag vet inte hur jag ska göra, vilka otroliga problem det är i de här nya studentlivet..

En sensommarkväll

Kategori: Allmänt
 
Lyckades jag fånga solnegången igår kväll eller vad? Är jättenöjd med ljuset och hur bilderna fångar sommaren.

Primeboots

Kategori: Nytt
 
 
 
Vólia, here they are. Färgen gör sig mest rättvis på den sista bilden då de är mörkbruna och inte svarta. Tyckte att dom blev lite mörkare efter impregmineringen men de lär snart blekna efter lite användning. Valde modellen med lite spetsigare tå och dragkedjan i bak, testade först de med dragkedjan på sidan och trubbig tå men då passade bara den ena stövel (har en fot som är lite mindre och en lite större) och nästan i varje steg så skrapade jag ihop dragkedjorna... Fick gå kobent som en gammal tant för att inte slå emot. Men dessa sitter som ett smäck!!
 

Mallorca 2013

Kategori: Resor
 
A whole lot of pictures at one place kände jag men tänkte det var likabra att köra dem på samma gång så jag kan lägga upp enskilda sen när jag kommer in i höstmörkret och vill längta efter sol och värme.
 
Iallafall, nu har vi ju varit hemma en vecka redan och jag har fortfarande inte berättat något knappt. Vi var alltså på Mallorca och jag har varit där en gång förut men på en helt annan ort, så nu var det såklart dags för nya äventyr. Var där i 8 dagar och hade all inclusive hela veckan vilket är grymt när man är på solsemester enligt mig. Det bästa var att vi inte behövde springa till hotellet hela tiden utan vi hade en strandrestaurang med bar och toaletter så de dagarna som vi hängde på stranden så var man ju där hela tiden liksom.
 
Vi mixade typ lite fiftyfifty av utflykter och sol/bad eftersom solen var så himla stark så var det skönt att göra lite annat emellanåt också. Vi var bland annat i den gamla delen av staden, vi var på en stor marknad och en dagsutflykt till Mallorcas största stad blev det. Dessutom testade vi parasailing som var jättekul även fast jag va lite halvt livrädd för att falla ner i havet från flera hundra meter upp i luften, men såå värt de!
 
Hade en helt underbar vecka och jag hade gärna stannat en vecka till... eller ett år haha! Fråga gärna om det är något. ♥

Gårdagens

Kategori: Outfits
 

Nya Primeboots

Kategori: Nytt
 
Lovade ju att visa vad jag hämtade i lördags och här är dem! Jag är nu stolt ägare till ett par höga primeboots som jag ska ha vid min sida i många år haha. Har tyvärr inte fotat dom än då de ska smörjas in och allt först men imorgon har jag planerat in lite bloggtid! Kram