Do what you can, with what you have, where you are

Kategori: Allmänt
Detta blir grymt!

Ändrar mig...

Kategori: Allmänt

Okej glöm allt jag sa, fredag är skit och allt suger. Haha okej inte riktigt så men nästan för att ända sen jag slutade (inte ens en timme sen) så har allt gått åt skogen. Säkert bara för att jag var så glad för att sluta, alltid är det något eller någon som stör sig på att jag är glad och nöjd för tillfället! Så jag tänkte va snäll och åka till Viktor och byta om innan träningen - då var inte han hemma... Sen skynda jag mig ut i bilen för att åka ner till träningen - då starta inte bilen... Satt där i bilen och fipplade - då började det ösregna... Blev ledsen och tänkte gå ner till mormor så hon kunde ta hand om mig lite - då ska alla negersnubbar ta på mig och visslar och äcklar sig... och toppen på moset så är inte mormor heller hemma så nu sitter jag ensam och fikar. Vilket borde göra dem som tycker jag ska va olycklig glada och gud glad som tydligen inte vill att jag ska träna eller träffa någon. Haha, dör lite...


Fredag 27 April 2012

Kategori: Allmänt

Äääääntligen fredag!!! Och det är lång ledigt, hur skönt?! Tyvärr finns det vissa saker som stör mig, eller egentligen stör sig själva för jag orkar inte bry mig om något annat just nu, än att det är fredag och jag kan göra vad jag vill imorgon och jag har verkligen något att se fram och längta till om någon vecka!


Torsdag 26 April 2012

Kategori: Allmänt

Lunchrast

Kategori: Allmänt

Sitter på lunch rast här på stadshuset igen! Om en timma ungefär är det dags för möte, ska dock försöka smita lite tidigare idag för jag ska göra något superkul!


Promenix

Kategori: Allmänt


Yesterday, all my troubbles seemed so far away

Kategori: Allmänt

Igår var jag på kalas för min kusin som fyllde 6 år. Sen drog jag iväg till Landvetter och nu befinner jag mig i Thailand. Här är det jättevarmt och jag har skaffat en egen elefant... Okej jag ska sluta, jag var på Landvetter för att hämta min morbror som kom hem efter 4 veckor i Thailand. Mådde jättedåligt på hemfärden och när jag kom hem, men som tur är har jag världens bästa pojkvän som tog hand om mig så gott det gick.


Hemma

Kategori: Allmänt

Nu har jag åkt hem (till mitt egentliga hem) haha. Som vanligt när man kommer hit så har mamma och pappa en massa saker som ska göras utav mig så nu är jag igång och lagar mat, igen. Sen ska jag faktiskt ta mig lite tid med hästen, säger jag det så slipper jag alltid göra allt annat eftersom det inte händer så ofta längre tyvärr.

Måste berätta en rolig sak också, sprutte har ju skadat sig som sagt och igår kväll fick jag så jäkla ont i min häl så jag kan inte stå på hela foten längre och jag vet inte vad jag har gjort... Iallafall det roliga är att det är exakt samma tass som sprutte har ont i! Så nu är vi två invalidos här på heden haha.


Lördag 21 April 2012

Kategori: Allmänt

Morgon mys ensam. Kollar på en film där familjen åkt utomlands, ganska avis kan jag lova men inte långt kvar nu!


Sprutte news

Kategori: Allmänt

Min lille sprutte har skadat sig och har nu bandage på tassen, det ser inte bra ut och blöder hela tiden typ. Stackars liten!


Mums!

Kategori: Allmänt

Har köpt världens godaste (& dyraste) sallad i förmiddags när jag var i Skövde!


Lidköping

Kategori: Allmänt

Idag har vi jag varit med mamma och Lena i Lidköping. Fick med mig en hel del hem (lite för mycket enligt plånkisen). Lägger upp en ganska dålig bild på det iallafall, utom mobilskalet, är nöjd med allt! Nu ska jag lägga mig och läsa lite, upp tidigt imorgon igen. Natti


Tisdag 17 April 2012

Kategori: Allmänt
Jag läste ett så bra inlägg igår att jag bara måste lägga upp det här också. Det kändes precis som om att det var jag som hade skrivit de vilket innebär att det inte bara hänt mig.

Något som jag tänkt på under flera år är varför vissa människor verkar tycka att det är okej att påpeka hur smal någon annan människa är - när man klassas som elak när man påpekar att någon är "tjock". Som om det är mer okej att kalla någon smal. Varför är det så? Överallt i media ser man människor som berättar hur jobbigt det är att vara överviktig, hur mycket spydiga kommentarer de har fått under hela sin barndom osv osv. Men pågrund av att det klassas som "rätt" att vara smal i större delen av modellbranschen tex, verkar majoriteten av alla människor tro att det är OKEJ att kommentera en smal människas vikt eller kropp.

Jag är smal, har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara. Jag kommer aldrig glömma alla kommentarer jag fick utstå när jag var liten från folk i min omgivning. Hur ont det gjorde varje gång man gick till skolsyster/doktorn och de sa "du har ju växt på längden men inte på bredden" och skrattade. Som om det var roligt att kommentera att jag var smal. Ett sånt typexempel på att samhället tror att det är okej att påpeka en smal persons kroppstyp. En normal doktor skulle ALDRIG uttrycka & skämta om att deras patient var tjock, mullig eller överviktig - men att berätta för mig om hur smal jag var var plötsligt okej och ansågs som roligt. Förstår ni? Det var vardag för mig att folk sa "du är ju så smal". Tack vare att så många människor tror att det är OKEJ att kommentera en annan smal människas kropp, har jag haft ganska stora komplex under min barndom. Nu har jag lärt mig att uppskatta min kropp mer, men det jag fick höra från folk om hur smal jag var kommer jag aldrig glömma. Rättare sagt, jag kommer aldrig glömma hur de fick mig att känna. För jag tror många har fått det om bakfoten att kommentera hur smal någon är - vill verkligen alla som är en XS vara en XS? Nej, nödvändigtvis inte. Jag kämpade verkligen med att gå upp i vikt när jag var liten, och under den tiden fick jag så många gånger höra hur smal jag var - både menat negativt och positivt. Men det spelade egentligen ingen roll när folk gav mig komplimanger för att jag var smal - jag VILLE inte se ut så, vilket gjorde det ännu svårare att bli glad över de komplimanger jag fick. Nu trivs jag mycket bättre i min kropp somsagt, men jag vill verkligen att ni ska förstå att ni ALDRIG ska kommentera någon annans kropp, så länge det inte är en komplimang. Grejen är den att de flesta människor förstår att man absolut inte ska kommentera en överviktigs kropp - men hur många är det egentligen som förstår att det lika mycket kan gälla människor som är smala?

Ingen behöver någonsin påminna er om hur ni ser ut, om det är menat som negativt. Tack vare alla retuscherade tidningsomslag, tack vare den där pressen på att vara snyggast, längst, vackrast eller vad det nu kan vara, är vi ständigt medvetna om hur vi ser ut. Hur många av oss stannar inte alltid framför spegeln så fort vi går förbi en? Hur många av oss kan spendera timmar varje dag med att syna hur man ser ut? Det var just det som gjorde mig så frustrerad när jag var yngre. Jag VISSTE hur jag såg ut. Jag behövde aldrig någon som berättade för mig att jag vägde mindre än vad de gjorde, att jag bara var "skinn & ben". Jag vet att jag är smal, och har alltid vetat. "



Nederbörd, igen

Kategori: Allmänt

Nu haglar det här. Tur att jag var ute på förmiddagen och inte nu. Jag som vill ha sol och värme...


Måndag 16 April 2012

Kategori: Allmänt
Idag är det ingenting på schemat! Så jag tänkte ta upp mitt gamla intresse och fotografera lite, har inte gjort det sens jag vet inte när. Har ätit frukost och kollat på förhäxad men nu känner jag att det är dags att gå ut!

Lördag 14 April 2012

Kategori: Allmänt

Har inget kul att blogga om alls, sovit max 4 timmar inatt av olika skäl och sen var det jobb i 10 timmar. Åkte hem och lagade tacos med mamma samtidigt som vi spelade rumble. Nu ska jag ta fram min bok och läsa lite innan jag sover för imorgon ringer klockan och det är dags för en ny jobbdag. Kanske blir lite roligare inlägg på måndag :)


History takes time. History makes memory

Kategori: Allmänt

Har varit och cyklat ett pass idag, skit jobbigt va det. Kvällen har spenderats hos pojkvännen och lagat mat och pannacotta till efterrätt så nu är jag mätt igen. Imorgon väntar jobb.

Sov så gott!


Studentklänning check

Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen hittat den! Och om en vecka har jag den här hemma och jag håller alla mina 35 tummar på att den sitter perfekt (om det nu är möjligt). Vet inte hur många klänningar jag har tittat på och alla bara finns i large, hatar large. Men nu så, denna är ju dock inte i någon svensk storlek men jag hoppas att den passar!

Onsdag 11 April 2012

Kategori: Allmänt
Godmorgon! Tur att jag ofta skriver vilken dag det är i rubriken för jag har ingen koll på det längre. Nu ska jag ta och gå och äta frukost sen har jag faktiskt inte hittat på något än... Får se vad det blir!
De här kors örhänget köpte jag igår, skulle beställa från gina också men som vanligt så står det "slutsålt" när man skrivit in alla uppgifter osv. Hoppas verkligen de kommer in fler!

Tisdag 10 April 2012

Kategori: Allmänt
Ska kolla på film nu, "escape from Alcatraz". Vilken nörd jag blev från att ha sett serien igår, tyckte de va skit coolt haha.

Studentklänningar

Kategori: Allmänt
Har letat studentklänningar med samma resultat som vanligt, typ "jaha den va väl ok men inget mer...". Dessa är iallafall från asos.com!

Måndag 9 April 2012

Kategori: Allmänt



 

Hemkommen från jobbet och har gjort fruktsallad med mamma. Ikväll är det både bonde söker fru och den nya serien jag tänkt kolla på, alcatraz. Så vi kanske hörs om några timmar (:


Söndag 8 April 2012

Kategori: Allmänt

tumblr.com

Kalas dag

Kategori: Allmänt

Är på kalas för morfar nu och snart bär det av till nästa kalas för Caroline. Det verkar som att påskmat är populärt idag..


Påsklov

Kategori: Allmänt
Sist jag skrev så skrev jag att jag hade haft en jätteskön helg och nu är det redan helg igen! Varför ska tiden gå så fort när man är ledig för? I och för sig har jag jobbat några dagar men de dagarna jag varit helt ledig har jag haft jättekul. Så här har min vecka sett ut hittills:
Måndag: Jobba.
Tisdag: Åkte till skövde med Johanna och köpte nya converse, shorts och linne.
Onsdag: Var i Ullared med Viktor och köpte en hel del saker.
Torsdag: Jobba.
Fredag: Hemma på landet och tar det lite lugnt i snöstormen, åker in till stan om en stund.
Idag har jag föressten också gjort om designen på bloggen och tyckte att det blev mycket bättre. Nu är det dags för fika!

Måndag 2 april 2012

Kategori: Allmänt

God kväll mina tusentals läsare! Jag har haft en jätte skön helg på många vis men som vanligt är min kropp inte riktigt med mig och jag fattar inte varför. Anyway, har myst med pojkvännen (och fått han beroende av desperate housewives), vart hos hans föräldrar och klippt av hand krull, ätit nästan ett kilo godis, spelat tv spel och tränat mitt body pump pass tillsammans. Och idag var det dags att gå upp igen för att jobba 8.30 men nu är jag hemma igen och ska kika på familjen annorlunda!