Imagination is the wide-open eye which leads us always to see truth more vividly

Kategori: Allmänt

Det var inte riktigt meningen att detta skulle bli en blogg där jag någon gång i veckan slänger upp långa uppsatser om saker och ting, om livet helt enkelt. Från början tänkte jag att det skulle bli många och korta inlägg med mycket bilder men så blev det uppenbarligen inte. Känner inte att jag har tiden att blogga så ofta och när jag har det så vet jag inte vad jag ska skriva. Delvis beror det också på att det ofta strulat när jag ska mobilblogga främst. Tror dock att jag ska börja lägga ner lite energi på detta för faktiskt är det skönt att "skriva av sig" lite, så det kanske kommer några sånnahär uppsatser imellanåt också.

Det senaste då. I måndags var jag och Johanna i Göteborg på en efterlängtad shopping runda, brände i stort sett alla pengar jag hade, tur jag får lite lön nästa månad. Blev iallafall jättenöjd med allt vilket inte är så vanligt men har nog hittat min "grej" lite nu och vet vad jag vill ha. Dessutom är det så, så, så skönt att ha sin bästis tillbaks igen, på riktigt. Skönt att få skratta igen på riktigt och få prata om allt som bara går att prata om. Det betyder jättemycket!

Skolan fortsätter som vanligt, jag går i min egna lilla värld och känner mig rätt genomskinlig. Försöker fokusera på studierna istället och hoppas på det bästa varje dag. Idag är det ju trots allt 100 dagar kvar tills studenten (vilket jag och Johanna firat genom att titta på paranormal activity 3). Måste fixa pratikplats...

I tisdags kom min favorit kille och pussade lite på mig i skolan innan jag åkte hem och det bästa av allt: jag fick en nyckel till hans (och lite mitt också hihi) nya hem. Var där idag och kollade och tog dit tapeter osv. Hela helgen kommer att spenderas till att fixa i ordning!

Imorgon har jag äntligen sovmorgon, ska bli så skönt! Trots att jag antagligen kommer vakna tidigt så bara känslan av att inte behöva gå upp är ganska underbar. Efteråt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom jag inte har någon träning bokad förrän imorgon så kanske sätter mig med lite inlämningar (kul) och kanske laddar upp någon bild här, vem vet.

Godnatt!


Gryning

Kategori: Allmänt

Såhär fint va det imorse när jag klev upp!


Joy is the simplest form of gratitude

Kategori: Allmänt
Sprutte ♥
Senast jag skrev så skrev jag att det inte skulle dröja länge innan det var måndag igen och nu sitter jag här på söndagskvällen och inser att jag hade så otroligt rätt.
Lördagen bestod utav jobb på Löfwings, sen hem och byta om och iväg på kalas och lite melodifestivalsmys, sen åkte jag vidare till Vikor och kollade på film och sov för klockan 7 ringde klockan och jag skulle iväg och jobba igen. För ungefär 2 timmar sen så kom jag hem och har tagit det lugnt en stund.
Nej, nu ska jag ta och leta upp spruttis och gosa med honom lite, mys!

Träna!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen hemåt, var och tränade efter skolan så är rätt trött. Blir en lugn kväll ikväll och helgen är redan full så de lär nog inte dröja länge innan det är måndag igen buhu... Men lite fredagskänsla får man allt ha ändå!


Spring jackets

Kategori: Allmänt
Har hittat två favoriter bland vårens nya på gina tricot, hoppas bara dem är lika fina i verkligheten som på bild.

A good stance and posture reflect a proper state of mind

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i skolan, hos mormor och ätit och tränat budy pump i en timma. Träffade min fina pojkvän en liten snabbis innan jag tog bussen hemåt. Har också haft migrän de senaste timmarna så nu ska jag lägga mig och vila, godnatt!


A lie would have no sense unless the truth were felt dangerous

Kategori: Allmänt


Detta måste jag testa på en dag, jag som är tokig i gröt!

Har sån beslutsångest för vad jag ska göra med mina pengar, köpa träningskläder, vanliga kläder, köpa biljetter tills i sommar för konsert eller fortsätta hålla på att spara... Kommer bli så mycket utgifter nu i samband med studenten men jag har alltid lite i reserv ifall det skulle behövas.
Nu ska jag krypa ner för dagen, blir nog lite OC en stund också. Får väl se om mamma väcker mig halv5 imorgonbitti, trots att jag protesterat lite. Nackdelen med att ha djur skulle jag säga. Hoppas hon är snäll och låter mig sova lite, jag behöver de känner jag. Godnatt!

Right now on my mind...

Kategori: Allmänt


There's a great power in words, if you don't hitch too many of them together

Kategori: Allmänt
Dagen blev inte riktigt som planerat, idag skulle jag egentligen gått i skolan till 13.45 men slutade runt halv 10 istället. Sen skulle jag egentligen åkt ner på stan med mamma och fixat en liten (stor) överraskning som jag inte kan säga något om mer än att jag längtar, men det blev inget heller eftersom mamma och pappa fick vara hemma och flytta hästarna till oss så nu är dom utanför mitt fönster, mysigt. Nu på eftermiddagen skulle vi åkt på kalas för Erika men det blev flyttat tills på lördag istället. Men en sak fick jag iallafall gjort som jag skulle! Har förnyat mitt medlemsskap så nu kan jag börja träna igen. I och med detta så är jag jättesugen på att beställa lite nya träningskläder, vi får se hur det blir med de.

Public opinion is no more than this: what people think that other people think

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och kollat på möbler inför framtiden, eller några veckor då haha. Ska bli jätteroligt iallafall! Nu är vi hemma igen och jag ligger ensam i sängen och väntar på att vi ska kolla på gladiatorerna (eftersom Viktor låter mig kolla på mellis på lördagarna).


Imorgon är det dags att gå upp tidigt igen efter sportlovet. Bara tanken av att behöva gå till skolan får min mage att knyta sig... Jag måste dessutom hitta en perfekt pratikplats typ nuu, så det kan bli lite lättare dagar.


Love you will find only where you may show yourself weak without provoking strength

Kategori: Allmänt

Iväg till stan för att hälsa på mommo & moffa, möta upp Viktor och spendera kvällen med honom.


Most people have to talk so that they won't hear

Kategori: Allmänt

Wellis


The true way to gain much, is never to desire to gain too much

Kategori: Allmänt
Jag förstår mig inte på min iPhone ibland, nu har den fått fnatt men man kan ju inte ta ur batteriet av någon dum anledning så det finns inget jag kan göra! Iallafall så njuter jag för fullt av mitt lov och gör typ så lite man kan göra haha. Idag har jag och mamma lagt klart golvet på lilla toaletten i det nya huset, jättefint blev det. Sen har jag suttit ute i solen och läst, i hopp om att få lite färg. Nu ikväll har jag haft fredagsmys med familjen och ätit jättegoda baguetter. Kan inte lägga upp någon bild här heller, tekniken är inte riktigt med mig ikväll alltså. Tar nog och ser på några avsnitt av OC istället. Godnatt!

Your my valentine baby

Kategori: Allmänt

Alla hjärtans dag med världens bästa pojkvän! Vet inte vad jag skulle gjort utan honom och är så glad att han är min.


A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do

Kategori: Allmänt
Då har jag bytt bloggportal, eller vad det heter ifrån devote. Får se om det kan bli lite mer bloggande av här eller inte. Egentligen inte utav någon anledning men tänkte testa något nytt så why not!
Eftersom det tar så extremt lång tid att ladda upp bilder så vet jag inte om tålamodet finns dock, därför kanske jag fortsätter på min gamla... Återstår att se.