Lördagsfilm och gott

Kategori: Allmänt
 
Hemma igen efter ytterligare en dag i götet! Har hämtat ett stort paket och Viktor har köpt lite kläder vilket inte var helt fel. Ska visa paketet sen!! 
 
Nu blir det lite gott och en film!

Bebisar

Kategori: Allmänt
 
 
Det blev en lång kväll igår då vi hade BB här. Våran katt (hon blev lämnad kvar när våra förra grannar flyttade och vi gav henne mat sen flyttade hon in här istället) födde 3 små söta kisseungar. En silvrig, en beige och en grå. Springer och gosar med dom mest hela tiden, de är ju bara för söta!

Dagens

Kategori: Outfits
 
Min första skoloutfit, sommrig och lite cozy!

Inför skolan

Kategori: Inspiration
 

Första dagen i skolan

Kategori: Allmänt
 
En kvällsbild från Mallorca
 
Uh är lite nervös fortfarande för om några timmar sätter jag för första gången min fot i skolan, högskolan. Kommer säkert gå vilse och trilla in eller något annat pinsamt.. Nä, får hoppas att det går bra. Alla andra som redan har börjat har ju klarat av det och de kan ju knappast bli värre än gymnasiet så jag ska nog tänka positivt!
 
Igår var jag ju i götet igen och blev ett antal tusenlappar fattigare, buhu, haha men tror att det är värt det och jag ska visa snart vad jag pratar om :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt
 
Godmorgon bloggen. Idag är det onsdag och min pappa fyller 41, grattis! Jag ska nu på förmiddagen ner till Göteborg på en runda för att införskaffa lite nytt inför skolstarten, skiter nästan på mig så nervös börjar jag bli... haha.
 
Först blir det de nya avsnittet av pll såklart, "now you see me, now you don't". Låter creepy och jag har läst så mycket om avsnittet innan så jag vet att det kommer att hända en hel del saker!

Video från Mallis

Kategori: Allmänt
 
Jag har äntligen lagt in bilderna från Mallis, dock inte redigerat en enda... Sitter nämnligen och klipper ihop en liten video som jag kan visa för mormor och morfar i morgon på pappas födelsedag. Jag bjuder trots allt på en bild än så länge och lovar att det blir fler när jag har tid (eller om jag gör en video av dem).
 
Ska ta och göra så mycket jag hinner nu innan det är dags för Hollywood fruarna. xox

Tillbaka på svensk mark

Kategori: Allmänt
 
Hallohallo, mitt första inlägg tillbaka i Sverige igen. Hade gärna stannat några år till haha. Men sånt är livet, de är ju därför det är så underbart att resa iväg varje gång. Jag har inte lagt in några bilder alls än så det kommer väl såsmåningom. Ska bli så kul att gå igenom dem!

läsning i solen

Kategori: Allmänt
 
 
Lite nytt fick följa med till Mallorca så jag har något att läsa i solstolen! Börjar jag med en bok och fastnar så läser jag tills den är slut så på tidigare resor har jag fått sätta en gräns på hur långt jag får läsa varje dag eller så läser jag slut allt och sen har jag inget mer att läsa haha. Men nu känner jag mig allt utrustad, har dessutom tagit med lite annat att underhålla mig själv och eftersom jag vet hur underbart Mallis är vid den här tiden på året så vet jag att en hel del tid kommer spenderas ute på en madrass i havet och guppa.
 
Hoppas allt är bra med er här i Sverige.

TILLBAKA 25/8

Kategori: Allmänt
 
Nu drar jag iväg från Sverige och lämnar alla moln och regnskurar här för sol och värme! Sooo awesome. Jag kommer inte att använda mobil eller dator så här kommer det tyvärr att eka tomt i en dryg vecka, ett tidsinställt inlägg hann jag med här i stressen men annars så hörs vi igen på söndag med nyladdade batterier. Ha det gott och ta hand om varandra ♥ xoxo
 
ps. alla tjuvar: ingen idé att ni får några dumma ideér för er nu för här lär det inte vara tomt. Nyckeln är lämnade till årets hustomte som bor här så länge.
 

Glitter naglar

Kategori: Allmänt
 
Sitter och gör mina naglar fina inför resan, kör på vitt underlack och glitter utanpå, blir eventuellt ett vitt lager till för att hålla glittret på plats. Blir skönt att naglarna får vara fina i mer än en dag nu när jag är ledig!

makeupoo

Kategori: Allmänt
 
 
När jag är ledig har jag ofta massa olika småsaker som jag ska göra och jag börjar typ med alla på en gång och sen blir jag fast i en helt annan sak och glömmer av allt det där andra som jag skulle hunnit med. Haha makes no sens but anyway. Så jag fastande alltså hos en tjej idag som visade massa olika sminkstilar eller vad man nu ska säga och sen var jag ju naturligtvis tvungen att testa. Jag borde verkligen börja testa mig fram mer med de istället för att vara tråkig svensson som bara kladdar på lite mascara på morgonen och sen går, eller i bästa fall tar lite foundation under. Och för att vara första försöket så känner jag mig helt klart godkänd. Jag använde mig ju trots allt bara av det jag hade hemma.
 
Har dessutom varit cool i min Dolce & Gabbana tröja, extra poäng! ✰

frukost på sängen

Kategori: Allmänt
 
Idag har jag varit ledig, skulle egentligen jobbat och varit ledig imorgon men ja. Tänker inte ens gå in på mitt jobb nu när jag är ledig, blir bara på dåligt humör och skulle kunna skriva väldigt många fula ord. MEN imorgon är min sista dag så jag struntar i det. Och när man är ledig så kan man unna sig en sovmorgon och att äta i sängen framför tvn. Har börjat packa min resväska och ska fortsätta med de så jag slipper stå och stresspacka denna gången!

nyfödda små bebisar

Kategori: Allmänt
 
 
 
Se vilka godingar som jag har gosat med ikväll. 10st små bebisar, 2 eller 3 dagar gamla och såå söta! Berättar mer imorgon, är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna så godnatt och dröm sött!

Victoria's Secret

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
Här är alla mina VS grejer, jag var så "tråkig" att jag köpte olika produkter fast i samma serier så istället för att ha många olika dofter så har jag många i samma. Men vad gör de? De är ju alla underbara ändå! Använder någon av dem varje dag och längtar efter att få fylla på i samlingen. ♡

en sån där dag

Kategori: Allmänt
 
Idag är en sån där dag som kommer ibland. När allt känns bajs och man inte orkar tänka på nått i stort sett. Även fast jag är i sluttappen av jobb nu så är det pest att gå dit, särskilt nu när jag går ensam igen. Som tur är kan jag trösta mig med att jag på lördag sitter på ett flygplan långt härifrån. Har aldrig längtat bort så mycket som nu så det kommer alldeles perfekt. 

beige

Kategori: Outfits
 
Jag visade upp denna fina klänningen när den hängde på galgen för ett tag sen och tänkte visa hur den ser ut på också. Den är till och med ännu finare på! Älskar färgen också, precis perfekt nyans av beige.
 
De vita som sticker ut på ena sidan är ett linne som ligger på bordet bakom och som lös upp väldigt mycket nu ser jag i efterhand. Det är alltså inte en del av klänningen.

från juli

Kategori: Outfits
 

kvälls outfiten

Kategori: Outfits
 
 
Från i fredags.

gyllene tider

Kategori: Allmänt
 
 
Bilder från kvällen. Jag hade ju bara mobilen med mig in vilket jag ändå är nöjd med, hon bredvid stod (full som ett får) och filmade sig själv typ hela kvällen och missade själva grejen så ovärt att betala massa pengar för att inte komma ihåg något utan bara ha en askass film... MEN så dum är inte jag! Jag tog iallafall några bilder och filmade en liten snutt.
 
Bilderna längst ner är från Skövde tidningen.
 
Bästa kvällen på länge ♥

en kväll att minnas för livet

Kategori: Allmänt
 
Åhåå bara tanken på igårkväll gör min helt bananas!! Det var såååå grymt, kommer aldrig att glömma denhär kvällen/natten någonsin. Vi stod typ först i kön in och sen stod vi längst fram hela tiden, awesome. Dansade och klappade och vevade och allt under nästan hela konsären så jag är lite öm i axlarna idag men det var de lätt värt. Hamnade med i både tidningar och på dvd filmen som spelades in under gårdagen så nu är man superkändis (hahaha not) men så kul att ha som minne!
 
P.S ja det är min favvo vakt där bakom! :D

Scones

Kategori: Allmänt
 
Står och bakar scones, de är så himla gott när de är nybakat tycker jag! Har redan ätit en frukost så det blir en extra idag. Måste börja ladda inför Gyllene ikväll också! 

amore

Kategori: Allmänt
 
... and goodnight. Är helt dö nu efter att ha suttit framför bloggen och koder hit och dit en bra stund, men jag gav mig inte förrän det var klart. Tyvärr är det en liten bugg (jaja, de är la jag som har gjort fel någonstans) men det får vara så tills jag hittar en lösning, det är alltså mellanrummet under rubriken som jag pratar om. Annars är jag nöjdare än någonsin.
 
Jobbade min sista semesterjobbs-dag idag, sen jobbar jag som vikarie ett par dagar nästa vecka men usch va ensamt det kommer att bli nu när jag vant mig vid att jobba 2. Oavsett hur det går så skiter jag i vilket för på lördagen sitter jag på planet ner till Mallorca!!

CRAVINGS

Kategori: Inspiration
 
En liten del av mina vill-ha'n just nu.

Sommarläsning

Kategori: Allmänt
 
När jag kom hem idag så drog ett åskväder in mitt i hettan och vad är inte bättre än att läsa när det åskar och smattrar av regn ute? Jag läser just nu den fjärde boken om Mia Eriksson och visste redan innan att jag skulle fastna i den då jag läste den första i serien (Gömda) när jag typ var 12 och streckläste både den och de följande. Så för er, som mot förmodan, missat att läsa dessa böcker: TIPS! 

NYTT ♡

Kategori: Nytt
 
 
 
Åh, jag älskar dem bägge!

NYTT

Kategori: Nytt
 
Skulle lägga upp bild på mina nya favvisar men det blev inget med de, här har jag iallafall lyckats ta en liten sneeki så länge :)

BRA MED EN KOCK I HUSET

Kategori: Allmänt
 
Ett tips till alla tjejer som tycker de är dö tråkigt att laga mat - Skaffa en kille som gör det åt dig. Haha jag får lagad mat varje dag, bara att hämta i köket, idag var det dessutom extra ordinärt och dessutom 3 olika rätter! Tyvärr åt jag så mycket på jobbet så jag orkade bara lite lite grann... Men gott var det!!

PANNCAKES

Kategori: Allmänt
 
 
Har precis ätit middag och här ↑ syns det vad. Jag och Viktor gjorde varsina pannkakor och jag tog kort på bådas under hela tiden men kan inte med att visa hans resultat haha. Men mina blev fina och goda iallafall.
 
Igår hade vi en jättemysig dag ute i sommarstugan, det var ju 30 grader (!!!) så vi tog ut båten och gick i land på en liten strand en bit bort där vi var hela förmidagen och badade, solade, lekte lekar osv. När vi kom tillbaks så hade mormor och morfar kommit och vi satt tillsammans och fikade och kollade när åskan drog in. Mys ♥

Morgonmys

Kategori: Allmänt


DAGEN

Kategori: Allmänt
 
Vart tog dagen vägen? Haha, jag som gick upp tidigt idag trots att jag var ledig för att det var så mycket jag skulle hinna med. Jag började iallafall med morgonprommen med Collin och sen frukost framför de 2 senaste avsnitten av pll som jag missat nu när vi haft slut på nät och det inte kunnat ladda, men nu kunde jag äntligen kolla!! Sen blev det en tripp till Göteborg, skulle utforksa en ny butik som jag blev väldigt överraskad av, dit lär jag definitivt åka igen. Kom hem igen och åt och sen har jag faktiskt bara gosat med Collin och katten i soffan. Nu ska jag sätta på en film och hoppa ner i sängen.
 
Visar vad jag köpte med mig hem imorgon! Godnatt ♥

MARÄNG

Kategori: Allmänt
 
 
Igår gjorde vi egen maräng tårta, det var så himla gott! Perfekt att gå ut och plocka lite hallon att ha till allt det söta också.