MY FAVOURITES

Kategori:
 
Här är mina favoriter från Nellys sommarrea. Jag är som vanligt inne i sista minut trots att jag fick "vip" inbjudan som medlem. Hade presentkort att nyttja på rean så vi får se om det blir någon av dessa som får flytta hem till mig. Så om ni inte har spanat in rean än så är det ju en stund till innan klockan slår 12 haha.

BEIGE DREAM

Kategori: Allmänt
 
 
 
Längtar efter att få använda min nya klänning. Den är så himla fin och materialet är silkeslent, vet precis hur jag ska matcha den!

TIPS FÖR BRÄNNAN

Kategori:
 
Tänkte tipsa om den här serien från Dove. Jag fick ett set med 3 olika produkter av mamma i julklapp, en body lotion, en duschcreme och en deoderant. Alla börjar ta slut nu så kommer att få bättra på förådet snart (särskillt innan vi åker till spanien). Det som är så himla bra med body lotionen är att om man har bränt sig lite grann eller bara varit i solen en dag och känner sig så där varm i huden så svalkar denna supermycket, ger närig och återfuktar. Jag är inte mycket för AfterSun utan tycker denna är mycket bättre och luktar mycket godare. Rekomenderas starkt, jag älskar den!

CLOSE UP : SHORTS & SKIRT

Kategori: Nytt
 
En bättre bild på alla nederdelar som jag köpte senast i Göteborg. Allihop var på rea och tror inte jag gav över 100kr för någon utav dem. Kap!!

CROUSING

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Med 10 minuter på mig att byta om från vardags kläder till att vara klar så blev detta resultatet i lördags kväll när det var crousing i stan (sveriges längsta). Helt otroligt vad mycket folk det drar till lilla Falköping som annars är så dött. Hade iallafall en mysig kväll!

WHITE NAILS

Kategori: Allmänt
 
Målade mina naglar kritvita igår. Blev överraskande nöjd med färgen, trodde mina skrynkliga fingrar skulle dra till sig all uppmärksamhet men de lyser bara lite fint haha. Mina fingrar har sett ut som en 90 årig gammal tants fingrar så länge jag kan minnas så jag och alla andra som också är vana tänker inte på det längre men så fort någon "ovan" ser dem så blir de typ "meeeen guuuuud!" haha. Vi alla har våra speciella delar ;)

NY DESIGN

Kategori: Allmänt
 
Nu får ni äntligen se varför bloggen legat nere hela dagen och varit så dåligt uppdaterad både igår och idag. Jag tröttnade på den gamla tråkiga designen och kände för lite omväxling och färg. Som de flesta användare av blogg.se vet så tar det ju en bra stund att ändra sin blogg men om man blir nöjd så är det ju helt klart värt det!
 
Vad tycker ni?

BLACK N' WHITE

Kategori: Allmänt
 
 
 

DAGENS - SUMMERCOLOURS

Kategori: Outfits
 
 
 
 
Idag fyller min syssling 13 år så vi har varit på middag och grattat honom. Alltid lika gott och alltid lika mysigt att vara där. Jag hade på mig min nya kjol, som jag förövrigt älskar! Det jobbiga är att den är något för kort, när man sitter ner så får man hålla på och dra eller sitta med benen i kors för att inte visa hela trosan. Annars är den helt underbar. Eftersom det är så många olika färger som går i den så kan man matcha den till så mycket mer än bara svart och vitt vilket är skönt när man ibland vill känna sig lite färgglad.
 
Kunde inte sminka mig med något idag knappt, det har ju varit sååå varmt (& skönt) och soligt de senaste dagarna så allt bara rinner av haha, men mascraran lyckades jag behålla.

SNEAKPEEK OF TODAY'S

Kategori: Outfits
 
Min giraff-hals får vara med på dagens sneakpeek bild haha ↑

BACK TO MALLORCA

Kategori: Allmänt
 
 
Om 3 veckor ungefär så åker jag tillbaka till en av mina absoluta favoritöar, Mallis! ♥
 
Trodde aldrig att jag skulle åka till samma ställe 2 gånger på så kort tid utan utforska nya ställen hela tiden men Mallorca är ju så jäkla fint och känns som ett paradis med det turkosa vattnet och den vita finkorniga stranden. Desssutom ska jag inte ens till samma sida av ön denna gången utan ska testa på en helt annan ort. Kommer dock flyga till Palma och kanske ta en shoppingdag där om det är dåligt väder eller liknande men ska bli så kul att se hur resten av ön ser ut, kan inte tänka mig annat än att det också är helt fantastiskt. Längtar!!

NEW IN - SHOPPING GÖTEBORG

Kategori: Nytt
 
 
Har tagit tag i saken och plockat ur kläderna ur påsarna nu! Tog lite bilder men kände att det blev för tjatigt att lägga upp bilder på allting var för sig så då tänkte jag faktiskt göra min första videoblogg. Satte upp kameran och ställde in allt och precis när jag skulle sätta på record så hoppar min mamma upp i fönstret bakom på en stege haha, då skulle hon bräfodra just där uppe just då! Så jag la ner det, hade ändå inte kunnat ladda upp den idag eftersom vårat nät är så jävla segt så jag kan gå ikapp de.
 
Men ett litet smakprov blir det iallafall ↑

IRREPLACEABLE - OUTFIT

Kategori: Outfits
 
 
 
Tänkte precis börja med att fråga om det var någon som var vaken fortfarande... Sen kom jag på att det är sommar och semestertider/sommarlov. Jag är vaken trots att jag borde sova, får alltid för lite sömn på dagarna nu när jag jobbar men vill inte sova bort den lediga tiden på dagen heller. Arbetslivet är hårt! Har fortfarande inte plockat upp ur shoppingpåsarna sen Göteborg och här ekade det tomt idag. Inte nog med det så har vi förbrukat vårat internet för månaden så det tar typ 73 år att ladda upp en bild (fick sänka kvalitet tillomed), going bananas!
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OC, ja jag vet att jag är en jäkla serienarkoman som aldrig ser slutet av en serie haha, ser alla säsonger tills det är dags för den sista och då slutar jag kolla mer för jag vill inte att de ska ta slut... HAHA.
 
Sov så gott ♥

GYLLENE TIDER

Kategori: Allmänt
 
Nu är det inte länge kvar tills det är dags för Gyllene Tider! När va de vi bokade, när släpptes biljetterna? Typ februari eller? Har väntat länge... Så häftigt (spåkärring som jag innerst inne är) så sa jag ett tag innan det blev officiellt att dom skulle sätta ihop gruppen igen, att jag ångrade så grymt mycket att jag inte fick vara med om den förra turnén dem hade 2004 tror jag det var. Och nu får jag vara med om det iallafall, grymt!

PICS FROM TODAY AT THE BEACH

Kategori: Allmänt
 
Lite bilder från mobilen idag. Det var 24 grader i värnern idag och jag badade. Perfekt temperatur för att faktiskt bli avsvaklad utan att frysa eller bli varm 20sek efter man har gått upp. Jag har umgåtts med 4 killar idag och fått höra en hel del "skulle du göra henne?" & "tyckte du hon va snygg?" haha känner mig liiiite utanför i dem lägena. Vi brukar ju ligga på klipporna men idag hittade vi ett ännu bättre smultronställe med en stor brygga och lite klippor också men med världens gosigaste sandbotten. Vi har alltså precis kommit hem från sol och bad hela dagen, nu är jag röd och trött.
 
Kan inte fatta att det redan är söndag kväll?! Har haft så mycket kul att göra denna helgen så det har gått alldeles för fort. Dessutom har jag inte ens börjat plocka upp alla grejer jag köpte i går i Göteborg utan de ligger i sina påsar fortfarande. Förutom bikinin jag hade på mig idag! Ska göra det ikväll eller i morgon och visa er.

TODAY'S

Kategori: Outfits
 
 
 

GÖTEBORG

Kategori: Allmänt
 
Gaah, har supermega bråttom och ska tidsinställa inlägg för dagen. Exakt 7 minuter på mig tills Oskar och Max kommer och vi ska ge oss iväg och bada och sola på det vanliga stället. Det är ju Stochampionatet idag och jag har gratis biljett men blir kanske lite tajt att åka på båda. Jag har inte ätit än men iallafall slängt på mig min nya bikini (ni får se sen) och en klänning som jag har inte använt sen 1947.
 
Anyway, igår var vi i Göteborg hela långa soliga dagen. Vi åkte först till Frölunda och gick på gallerian där och sen i stan. Hade med mig typ 10 olika påsar hem haha, det blev en del men det var längesen som jag köpte på mig en del nytt. Ibland får man väl unna sig... Har inte kollat saldot än men de låter bra ellerhur? ;)
 
 

REKORD - TACK!

Kategori: Allmänt
 
Igår slog besökantalet i taket på diagrammet, så kul att så många tittar in och kommenterar! Vill ge en stor kram till er allihop!! ♥

WORKSHOPDAY

Kategori: Allmänt
 
Okej så idag hade jag inte alls planerat att förvandla mitt hus till en systuga men under eftermiddagen och kvällen har det legat tyger och grejer överallt. Har sytt upp lite kläder som varit för långa eller stora och sytt hissgardiner som man knyter. Jag hamnade i en annan värld och märkte inte alls att klockan tickade på så fort att det helt plötsligt var slut på dagen typ haha. Därför missade jag alla blogg inlägg jag hade tänkt att fixa, men den som väntar på något gott!

INSTALATELY @ANNCHRISTIINEE

Kategori:
 

HELLO FELLAS

Kategori: Allmänt
 
Jag har helg nu!! Åhåå så skönt att få ligga kvar i sängen imorgon bitti vid 6, bara vända sig om och somna om haha. Känns dessutom så mycket längre med en 3 dagars helg än en vanlig som bara säger "fjutt" och är slut. Vi firande arbetsveckan och att Erika går på semester nu i eftermiddags med varsin pizza innan vi åkte hemåt idag.
 
När jag kom hem så var det bara att springa in i duschen då min hud var svart, sånt är det i industrilivet. Men det är ju en billig solbränna ;) Men nu när jag skulle kolla på det nya avsnittet av PLL, som jag missade igår, så går det inte! All agro... De var säkert ett skitspännande avsnitt och..!

FAMILY SCRAMBLE MIDDAG

Kategori: Allmänt, Outfits
 
 
 
Blev mycket tajtare schema än jag trodde idag, när jag kom hem från jobbet så målade jag huset i någon timme och sen snabbt byta om för middag i stan. De hade haft golftävling idag på eftermiddagen när jag jobbade och vinnarna fick bjuda på mat på kvällen. Jag är bara så sjukt trött nu så jag tar och säger godnatt!

DETAILS

Kategori: Allmänt
 
Hej! När jag letade efter bild att publicera till detta inlägg kom jag på att jag har en opublicerad outfit, därför blir det en sneakpeak idag igen på den och så håller jag på den ett litet tag till haha. Jag jobbar långpass nu istället för att vara ledig på fredagar vilket är grymt men och så jobbigt. Denna veckan har vi en jättebra grupp så dagarna går rätt fort ändå, bara att jag var så jäkla seg idag.
 
Jag är galet sugen på lite (läs: mycket) nya kläder och har tänkt att lägga en beställning snart och dessutom ta en dag ner till kära Göteborg. Måste passa på att njuta av den härliga staden lite nu när det är sommar, förr spenderade jag nästan en dag i veckan där under sommarn!
 
Nu är det allsång på skansen och sen Midsomer så vi hörs imorgon med lite roligare uppdateringar och bilder! Puss

Mix and match: Thin straps and Maxiskirt

Kategori:
 

DAGENS OUTFIT - WITH COCO CHANEL QUOTE

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Ibland när man har kort betänketid när man ska välja kläder så går det antingen åt pepparn eller jättebra. Antingen får man gå och skämmas hela dagens och undra va tusan man tänkte med när man sätte på sig den där hemska matchningen eller så blir det som jag lyckades ikväll. Jag blev faktiskt väldigt nöjd och kan definitivt tänka mig att köra på denna kombon igen, vad tycker ni?
 
Nu är det lördagsmys på g här, vi köpte med oss massa gott när vi åkte hem förut. Ha en fortsatt bra kväll!

SNEAK PEAK OF TODAY'S

Kategori: Outfits
 
Sneakpeak på dagens som kommer upp här om en stund!

27 GRADER - SUMMERTIME

Kategori: Allmänt
 
Yo boys and girls. Vem har inte varit ute i solen idag?! Det var riktig utomlandsvärme under hela förmiddagen och eftermiddagen ju, såå skönt men svettigt! Inte för att jag klagar, nej man ska aldrig klaga på värmen när man bor i Sverige.
 
Tänkte bara snabbt kika in, ska göra mig i ordning inför födelsedagsmiddag nu. Känns som att jag har taggat nästan alla inlägg med ordet födelsedag... Fyller alla år nu eller? Haha. Men vi ska iallafall åka iväg nu så jag har lite bråttom och har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig..!

THE BLACK LINE - OUTFIT

Kategori: Outfits
 
 
 
 Inte de roligaste bilderna men ni ser iallafall min nya fina klänning som invigdes idag.

EVENING DINNER

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
Ikväll har vi varit på middag hos Viktors föräldrar. Grillat och jordgubbar, mumma! Fick med mig ett par nya tofflor hem som min kära pojkvän snodde till mig då han tyckte att jag var söt i dom, haha.

NEW IN SILVER

Kategori: Nytt
 
 

FÖRSTA DOPPET I ÅR

Kategori: Allmänt
 
Igår skyndade jag hem från jobbet då vi åkte iväg till våran vanliga ö för lite sol och bad. Oskar har varit inneboende här i en natt. Det var 25 grader i vattnet (lagunen) när vi kom så till och med jag var i och simmade. Killarna hade spabehandling och såg ut som grottmänniskor där ett tag haha men det sägs ju att lera/sand ska vara bra för huden. På vägen hem stannade vi till i Lidköping för glass och köpte med oss färska räkor hem.
 
Har en krigszon på jobbet nu så jag har haft några otrooooligt jobbiga dagar denna veckan, mobbing, ilska, samtal med chef, gråtande och jag vet inte allt vad. Som vanligt gör jag mitt bästa för att visa mig stark men när jag kommer hem så är både kropp och huvud helt döda. Då är det skönt att få hänga med peppande folk eller flyta in i en annan värld i en serie. Men jag ska försöka att inte låta det bli en deppig stämning här!

VECKANS PLAGG V.27

Kategori:
 
 

HJÄLP MIG!!

Kategori: Allmänt
 
 
Förhoppningsvis har jag fått lite mer färg sen jag tog denna bilden igår morses.
 
HEJ!! Hur underbart väder är det inte i Sverige idag också?! Tänk om sommrarna kunde bestå av detta vädret, vi har haft 27 grader i skuggan här. Har naturligtvis spenderat större delen av dagen ute i solen men faktiskt varvat med att göra annat för att inte bränna mig eftersom vi var hela dagen i solen igår också. Får ju passa på nu när sista lediga dagen är här... Det har gått fööööör fort! Nu väntar 6 veckors jobb och slit och sen får vi se. Har fått lite kalla fötter nu, framtidsplaner ni vet... Hoppas att jag inte är ensam om att känna det iallafall. Men jag behöver komma i gång med livet nu och sätta upp lite planer och veta vad jag ska göra liksom. Trodde att alla bitar bara skulle falla på plats men det är verkligen tvärtemot så innan sommaren är över så är detta mitt mål att uppfylla. Vad ska jag göra? Vad ska/vill ni göra? Haha HJÄLP!
 
 
 

A NEW KIND OF YELLOW - OUTFIT OF TODAY

Kategori: Outfits
 
 
 

A DAY OF ON AN ISLAND

Kategori: Allmänt
 
 
Hemma igen efter en heldag i solen! Vi hittade en alldeles egen plats på några klippor i en bukt som vi höll till vid hela dagen. Tog med oss grillad kyckling och diverse picknick smaskigheter, åh hade glömt ur gott det är med vattenmelon!! Sist jag åt det var på Rhodos förra året och Viktor skulle dela den i 2 delar så vi skulle komma åt det som var i mitten, när han bröt i tu melonen så hade vi melon i hela hotellrummet sen haha!
 
Vilket härligt väder det har varit idag, inte superhetta men så skönt att slippa den där klibbiga värmen som har varit de senaste dagarna, utan bara få riktig värme med varma vindar. Fler sånna dagar - jatack! ♥

LET ME INSPIRE YOU

Kategori: Inspiration
 
 

FORGOTTEN OUTFIT - BY THE OCEAN

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 

UPDATE

Kategori: Allmänt
 
Hej bloggen! Det var ett litet tag sen sist men sånt är livet ibland. Jag har faktiskt varit sjuk och mår fortfarande inte helt hundra, men here I am. Därav är det lite tort på bildfronten så jag bjuder på en gammal favorit som är väl värd att visas igen. Senare kommer dock ett gammalt outfit inlägg upp (som jag har glömt publicera).
 
Annars då, allt bra? Någon som har något kul att berätta? Det har jag föressten! Snart är det ju dags att boka sommarens resa!! Så nu är ska jag allt börja spana, troligtvis blir det en spansk eller grekisk ö, eller en stad i europa. :)

OUTFITS OF JUNE

Kategori: Outfits
 

KITCHEN ISLAND PICTURES

Kategori: Inredning
 
 
Efter middagen i onsdags så märkte vi, när vi flyttade runt borden, att det var mycket bättre att ha bordet i mitten som en liten ö. Känns mycket mysigare!