MY NEW BIRTHDAY FLOWERS

Kategori: Nytt
 
 
Jag fick så fina blommor när jag fyllde år, en helt underbar sommarbukett av mormor och morfar och en jättefin kruka med några olika blommor. Så synd att buketten dör... Haha det är alltid min första tanke när jag får buketter! Blommor lever ju i flera år och jag kan gå och pyssla om dem varje vecka och titta på dem men en bukett klarar ju sig bara ett litet tag. Jag har iallafall passat på att ta kort på den så jag kan se dem på så sätt iallafall.
 
 
 

GÖTEBORG - LISEBERG

Kategori: Allmänt
 
Godmorgon!
 
Idag är vi uppe med tuppen här, vi ska nämnligen göra den årliga sommarresan till Liseberg. Vi ska möta upp Andreas och Johanna vid entrén och sen ska det banne mig åkas karuseller! Är lite nervös dock... Inte för att jag är rädd för attraktionerna utan för att jag tidigt i veckan fått urinvägsinfektion så har ca 10min på mig att springa till dass när jag blir kissenödig. Skulle tydligen ta ett tag innan tabletterna gav resultat och eftersom jag började igår så får jag hålla tummarna för att det inte är några toaköer!! Annars är det ju alltid så jäkla kul på Liseberg!
 
Ha en bra dag alla. ♥

"NELLY STORE"

Kategori: Allmänt
 
Idag blev det en spontanresa och denna gång blev det till Nelly butiken. Hade stora förväntningar när vi var på väg och när vi kom fram så stod det massa tjejer utanför med påsar i händerna. Tänkte att här lär det fyndas!! Eh... Jag gick tomhänt ut därifrån. Det var så dåligt organiserat så om man skulle hitta något i sin storlek så fick man stå och riva bland alla plaggen då de inte var uppdelat på något sätt. Sen fanns det nästan ingening i storlek XS-S. Nej, tyvärr en väldigt stor besvikelse. Hittade en fin-klänning som passade mig men tyckte inte att det var värt att stå i kö i en halvtimme för den. Däremot blev det en klänning på Gina's rea!
 

LUNCHING BY THE PIER

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
 
Lite bilder från gårdagen hos Johanna i Jönköping. Var hos henne nästan hela dagen och hängde. Tror det var första gången som vi tillsammans gått förbi butiker och jag inte har gått in! Collin hade ju magsjuka så jag ville inte lämna honom ensam utan han var med oss och det är ju inte så uppskattat i butikerna.
 
Hade en bra dag borta i storstan även då kvällen var den hemskaste på länge...

MY 20'TH BIRTHDAY

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Detta hade jag på mig på min 20-års dag!

DINNER AT MY BIRTHDAY

Kategori: Allmänt
 
 
 
Nu är jag hemma igen! Insåg att jag inte tog så många bilder på mitt egna kalas, är ganska duktig på andras men inte mitt eget haha. Hade fullt upp ändå. Även fast det inte finns på bild så bjöd vi på grillade kotletter och kyckling, färsk potatis och massa olika såser med en sallad. Eftersom det var min födelsedag så var desserten ganska självklar - pannacotta med jordgubbar! Blir sugen bara av att tänka på det.
 
Fick massa fina presenter och gratulationer och jag kan inte mer än att tacka och bocka.

HEMMA

Kategori: Allmänt, Outfits
 
Så jag har inte varit hemma på hela dagen, hade planerat att postat inlägg från igår på min 20 års dag men det var ju lite svårt utan dator och kamera. Så nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa och använder pappas apsega dator som jag på något underligt vis lyckats att skriva ett inlägg på. Mamma hade ärenden i stan i morses så vi åkte in tillsammans och gjorde både mina och hennes. Sen köpte vi med oss frallor och jordgubbar och smaskade på. Sen fick jag va barnvakt åt robotgräsklipparen och sen kom Jimmy haha... Ska sluta med mina "sen.." nu! Nu sitter jag fortfarande här iallafall och väntar på att Viktor ska komma med mat. 
 
Lägger upp det planerade inlägget senare! 

om mig

Kategori: Allmänt
 
Okej så jag ska försöka att berättta lite om vem jag är. Så himla svårt att veta vad bara haha, men är det något som jag missar så är det ju bara att fråga!
 
Jag som sitter här vid skärmen och skriver heter Ann-Christine, är 20 år gammal (eller ung) och bor i ett rött hus på landet, utanför Falköping, tillsammans med min pojkvän och hund. I framtiden vill jag dock testa på en massa annat som att bo i en storstad eller varför inte utomlands. Jag har tagit studenten 2012 från Handels och har jobbat till och från sen dess innan jag bestämde mig för att gå tillbaks till skolan igen, då en fortsatt utbildning till Butikschef.
 
Som person skulle jag för ett år sen beskrivit mig som en glad, snäll och smart tjej. Några år innan det som en rolig, öppen och social tjej. Det jag vill komma fram till är jag under den senaste tiden har förändrats supermycket beroende på vad jag gått igenom men om jag idag istället ber min pojkvän nämna de 3 främsta personlighetsdragen som jag har så väljer han gosig, omtänksam och busig (efter 10mins beslutsångest haha).
 
Vad tycker jag om? Hmm, jag gillar mat och godis. Jag gillar att kolla på tv, serier och filmer. Jag älskar att resa och upptäcka nya ställen, att åka utomlands är mina gulddagar på året. Att shoppa, både kläder och inredning är också ett intresse. Att fotografera gillar jag mycket i perioder. Ja, det finns så mycket.
 
Eftersom jag bor mitt i det härliga landskap som kallas västra götaland så kan min västgötska dialekt vara totalt obegriplig för vissa imellanåt men jag ska göra så gott jag kan för att alla ska kunna förstå, tyvärr går det ju inte att använda google translate för svenska dialekter haha.
 
Vet inte riktigt vad jag ska berätta mer så tror det räcker så. Kram ♥

GOLF IN THE MORNIN'

Kategori: Allmänt
 
 
Känner mig så fruktansvärt gammal nu... Haha nej jag bara skoja. Dagen började med frukost på sängen, kesella och jordgubbstårta samt presentöppning. Kollade lite på nyhetsmorgon och sen åkte vi iväg till golfbanan. Jag kan inte ens komma ihåg en enda gång att det har varit såhär dåligt väder på min födelsedag, det regnar verkligen hela tiden. Men det är väl sånt som händer var 20'nde år!
 
Vi har förberett inför lite middag här ikväll, blir bara för "de närmsta" så släkten kan allt få vänta lite till. Vi upptäckte att det är inte så ofta som vi har så många gäster så varken stolar, glas eller tallrikar räcker till.

SHORT PLAYSUIT - ATMOSPHERE - NEW IN

Kategori: Outfits
 
 
 
Min nya shortsdress som kom på posten idag. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den än, haha kan ju aldrig va ensam och ha på mig den iallafall, man kan ju inte gå på toa utan assistans då det är en dragkedja i ryggen som man måste dra ner för att få av sig den. Sen sitter man där helt näck på dass... Men den är väldigt väldigt skön!
 
Nu är det allsång på skansen, det är ett måste!!

YOU SHOULD KNOW BETTER THAN TO FUCK WITH ME

Kategori: Allmänt

You should know better than to fuck with me!


MAXIDRESS - STORMY WATER

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Antar att nästintill alla tjejer har haffat en av Ginas nya maxiklänningar, så även jag. Trodde jag skulle dö av frusenhet när dessa bilder togs. Det var svinkallt och blåste minusgrader från vattnet som vågades hela tiden. Men några bilder knäpades ihop iallafall, inte de bästa men ändå något.
 
Idag har jag jobbat och påbörjat årets semesterstäd. Jobbar imorgon också sen har jag min semester i en och en halv vecka då jag fyller 20 på onsdag och sammanförde de lediga dagarna med min lediga vecka.

ON THE BEACH

Kategori: Allmänt
 
Bild från kusten, har ju glömt att lägga upp del 2...
 
Igår var vi ute på utflykt till en sjö, trots att det regnade och blåste svinkallt så var både Viktor och Collin i vattnet och simmade. På kvällen kom killgänget hit och käkade, spelade nintendo och kollade på film.
 
Dagen har jag spenderat i mitt garderobsrum. Har äntligen tapetserat skjutdörrarna så nu börjar det bli klart. Ska ta kort och visa snart. Nu är det dags för Wallander som går på tv igen, har ju nästan slutat kolla på tv vilket är helkonstigt med tanke på att jag alltid gjorde det på kvällarna förr. Nu följer jag bara de serierna som jag har följt tidigare och ser knappt på något nytt haha, men Wallander får alltså äran ikväll.
 

NEW IN - BEIGE DAISY

Kategori: Nytt
 
 
När vi var på kusten för någon vecka sen så haffade jag mina första beigea byxor. Hade på mig dom igår kväll och är supernöjd. Dom är i riktigt tunt tyg så dom sådär mjuka och sköna. Dragkedjorna till gör dem lite mindre basic också så man kan matcha med massa olika varianter. Ett bra köp!

WHEN YOU CAN WEAR FLOWERS IN YOUR HAIR - MIDSUMMER CELEBRATIONS

Kategori: Outfits
 
 
 
Min midsommarklänning (surprise, klänning igen haha).
 
De är så himla fint med blommor i håret, jag har bara krans en gång om året och det är på midsommar men det är så fint att man borde ha de oftare tycker jag. Denna klänningen invigde jag faktiskt igår och är himla nöjd. Fyndade ju 3 klänningar på hm för 400kr i veckan!
 

MIDSOMMAR 2013

Kategori: Allmänt
 
 
 
Då var midsommar över för detta året då. Nu vänder det igen... Haha sorgligt att tänka så, jag är inte ett dugg sugen på mörker och kyla igen, någonsin! Hoppas alla haft en varm och mysig midsommar iallafall. Jag körde allt enligt traditionen och på morgonen kom höljet hit och vi gjorde kransar (efter vi hade fått loss hennes klänning som fastnade i cykeln haha). Sen for vi iväg till Forentorp och fikade, tog bilder och lite så innan jag mötte upp mina föräldrar och såg på trekampen. Kvällen spenderades också enligt tradition hemma hos Peter & Erika, med midsommarmat, efterrätt och massa godsaker.
 

SUMMER FEELINGS - LACE SKIRT AND HOT PINK

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
 

LATE

Kategori: Allmänt
 
 
Är det någon som är vaken? Haha jag har inte haft en lugn stund förrän nu. Vi har precis fått upp mina hemmasnickrade skjutdörrar, vilket har varit ett projekt i sig men som tur var hade jag en plan så de passade perfekt när de väl var klara. Mycket smidigt och billigt om man vill ha skjutdörrar!
 
Har spenderat nästan hela dagen i Skövde idag också. Viktor skulle köpa presenter till min födelsedag så jag följde med. Var också hos frisören och fräschade upp mitt slitna hår. På vägen hemåt stannade vi även till vid en badsjö och till min stora förvåning så var det faktiskt relativt varmt i vattnet, även fast det bara varit riktigt varmt i några dagar. Då kanske man kan bada i år och hihi.
 
Urgh, känner verkligen hur mitt tålamod är i bott just nu så nu säger jag godnatt (efter att ha skrivit fel typ 274 gånger i detta inlägg, suddat skrivit om, suddat igen och skrivit om igen...).
 
Men jag har gjort i ordning ett inlägg med dagens klädsel som kommer upp i morgon bitti. Godnatt ♥

KLÄNNINGSFROSSA PÅ REAN

Kategori: Inspiration
 
Passa på att frossa i klänningarna på nellys stora rea medan det finns storlekar kvar. Jag har valt ut mina favoriter och som ni vet så älskar jag klänningar så jag hade gärna tagit hem dem allihop. Perfekt nu inför sommaren!

HAPPY 20'S

Kategori: Allmänt
 
Idag är ingen vanlig dag för det är höljets födelsedag. Exakt en vecka innan mig kom hon till världen. Jag är så glad att vi mot alla odds blev vänner och har hållt det fram tills idag, genom alla år och alla perioder. Så mycket roligt och många minnen vi har skapat tillsammans.
 
Annars då? Jag har inte så mycket intressant att berätta från idag faktiskt. Det har varit jobb, nytt avsnitt av Pll plus den vanliga eftermiddagsserien och kvällsserien haha, varit frisör och ja, nu sitter jag här. Det märks att midsommar närmar sig på vädret, regn och blåst typiskt svensk midsommar.
 

DOT DRESS WATERFALLS

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Min prickiga klänning, världens skönaste. Invigde inte bara min nya klänning utan också skorna från Varberg. Älskar båda två! Hade så svårt att veta vad jag skulle ha på mig i morses och bytte om hur många gånger som helst utan att bli nöjd, försökte med olika shorts och olika toppar, men kände bara nepp. Men när jag satte på mig en av mina nya favoplagg (klänningarna) så var jag hemma igen haha. Finns inget skönare och finare än klänningar, jag är helt besatt, hade gärna gått i de året runt. ♥
 

SUMMER STRAWBERRYS

Kategori: Allmänt
 
 
 
Hej! Jag har precis kommit hem och satt mig ner efter en dag med mitt kära hölj. Vi har varit på ett möte i Skövde och gått på stan. Vi åt thaibuffé till lunch och efter mötet blev det jordgubbar i solen, sommarkänsla!
 
Snart kommer ångesten krypande känner jag, ska jobba i morgon... Vet inte hur jag ska stå ut denna sommar, tydligen är det ingen som vet det. Tycker synd om alla andra där ute som också blir illa behandlade på sin arbetsplats, har ni några tips så tas det gärna emot.
 
Hade föresten på mig en ny klänning idag som kommer upp här om en liten stund. Ska bara äta pizza som min sambo kom hem med nu. Xx

MY NEW LOVE - YESTERDAYS - CONSCIOUS COLLECTION

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
 
 
Förstår ni nu vad jag menar med att klänningen är underbar? Hade gärna bärt den idag också men det är lite för blåsigt och kallt så jag får hitta en annan. Den kommer från H&M's Conscious Collection.
 
Ps. Jag såg att på någon/några bilder ser jag riktigt gravid ut haha, men jag lovar att det är vinden som blåser upp klänningen så det är ingen fara med det!
 

NEW IN: PINK

Kategori: Nytt
 
 

Nya hörlurar i världens rosaste färg. När jag jobbar så har jag alltid musik i öronen via sånna vanliga iPhone snäckor men nu har jag fått sånt skav av dom så jag tänkte att om jag ska lyssna på musik hemma eller om man åker tåg eller något annat så kan det vara skönt för öronen med ett par riktiga hörlurar.

Jag har testat dem och ljudet är riktigt bra! « ‹ › »

 

BIRTHDAY PARTY DAY 1

Kategori: Allmänt
 
 
Ikväll har jag och min man varit på birthday party x 2! Dag ett av min kalas-helg haha. Imorgon ska jag iväg på höljkalas! Jag lyckades ta kort på både förrätt/aptitretare och huvudrätt men inte desserten... Det var i allafall en jordgubbs och gräddtårta, jag är inte någon tårtälskare (utom en tårta som jag gör när jag fyller år till mig själv hahaha). Måste dock rekomendera denna huvudrätt, det va sååå gott! Kommer inte ihåg vad det hette men smakerna bara smälte ihop i munnen, blir lite svårt att tipsa när man inte vet vad det var men det var iallafall fläskkarré som stått i ugn i 9 timmar, syrade grönsaker, potatisklyvor och chiliayioli (stavning..?). Plus det uppenbara från bilden då men bröd, sallad och tomat.
 
Dessutom hade jag på mig en ny underbar klänning, helt klart en av mina finaste. Dom bilderna kommer upp här imorgon. Ha en fin lördagskväll!
 

GIRLY RIOBBONS

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
Det var så svårt att få dessa bilder bra och någorlunda lika i redigeringen, vissa var redan starka i ljuset av solen och andra inte så om jag bara tog i lite för mycket så blev de helt överredigerade. Detta hade jag iallafall på mig idag då vi inte hade det så varmt här trots att solen sken ibland.
 
Vi var i väg på middag med Viktors familj och innan blev det ett träningspass, jag har totalt tappat suget nu igen (går i vågor) så jag var inte så jättesugen men jag var där och använde mina muskler en liten stund iallafall.
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY

Kategori: Allmänt
 
"Ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år." Idag blir min bebis kille 1 år, och det har vi firat hela morgonen och förmiddagen men en riktigt god hundfrukost och sen har han fått pannkakor. Han lever som en prins idag haha. Känns som att det var evigheter sen han var en jobbig, ettrig liten valp som bara skulle busa hela tiden men hur söt var han inte eller..? ♥
 

SUMMER SOFT

Kategori: Outfits
 
 
 
 

KUSTEN DEL I

Kategori: Resor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första delen från våra dagar på kusten. Det var så häligt att komma bort, att sitta i bilen i flera timmar är så mysigt på sommaren tycker jag. Vi körde dessutom på en väg vi aldrig kört förut då vi har tröttnat på den gamla som man alltid åker på till Ullared och ibland även Landvetter, så vi hittade en roligare väg. På vägen dit blev det stopp i Borås för lite shopping och mat innan vi kom fram och stannade på Gekås.
 
Nu ska jag laga till lite mat och kolla på det nya avsnittet av PLL, äntligen har säsong 4 börjat!
 

SUNNY DAY

Kategori: Allmänt

Åh va skönt de är i solen idag!! Har legat och läst i någon timme nu och blivit sådär lagom svettig som man blir när det är varmt och skönt. Nu ska jag äta lite färsk potatis och kolla på prinsesse bröllopet.


BBQ

Kategori: Allmänt

Ikväll kör vi på grillning med pöjka!


LIDKÖPING

Kategori: Nytt

AARHG! Jag är så senil så jag ibland tror att jag är 40 bast. Skulle ta med kameran i morses och la ner den i väskan men precis som när vi åkte till London så satt ju minneskortet i datorn... Så idag har jag tyvärr bara iPhone bilder. Gjorde dock mitt bästa!


UTFLYKT

Kategori: Allmänt
 
Hej! Idag ska vi åka på utflykt i våran lilla familj, vi ska till Läckö slott och Lidköping. Pst, alla tjuvar - det är ändå folk hemma här plus att vi har larm. Det blir alltså en blandning av sol, bad och shopping. Kommer bli underbart. ♥ Ha en bra fredag!
 

YESTERDAYS

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 

STUDENT 2013

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det studenternas dag här i Falköping och det var en himla bra dag! Vi åkte in ganska tidigt på förmiddagen för samtal hos polisen, köpa blomma och fota outfit som kommer upp här lite senare.
 
Det var som vanligt helt proppfullt med folk på torget och vi skulle ta oss fram i massan och hitta 4 olika personer, haha lättare sagt än gjort. Så med Collin under armen och kameran på magen så lyckades vi hitta 3 av 4... Efter några varv av studenter på flaken så gick vi hem till en av studenternas hus där vi också stannade hela kvällen. Dock blev det två avstickare under eftermiddagen till 2 andra studenter, kan lova att det blev mycket mat!
 
Träffade några riktigt fina personer och hade en jättebra dag. När vi åkte hem hade vi tömt 12 flaskor (som jag såg) så jag fick sitta på passagerarsätet hem. Haha, vet inte hur det gick till men man kan ju inte säga nej när någon säger "Ann-Christine vill nog ha lite mer bubbel", jag som inte alls gillar champange i vanliga fall men denna va riktigt god!
 
Grattis till studenten Max, Matilda och Gabriel!

INSTANEW

Kategori: Nytt


LOVE

Kategori: Allmänt
 
Godkväll! Lite sämre uppis här idag men jag har mått dåligt sen i går, vill inte ta upp det här såklart men det är såå mycket jobbigare än alla som inte ser mig visa det tror. Det är inget som jag ska tråka ut er med utan dagens inlägg vill jag faktiskt ägna åt min pojkvänn. Nu när jag mår dåligt igen så känner jag extra hur mycket han betyder och finns vid min sida och torkar mina tårar. Han är världens bästa och jag skulle banne mig inte klara mig utan honom, aldrig. ♥

WEEK 22

Kategori:

TÄVLING JÄRSNÄS

Kategori: Allmänt
 
 
Bilder från gårdagen i Järsnäs. Tror aldrig jag har sett så många stora killar på en sån liten yta haha, trodde det skulle vara massa spännisar med men det var inte en enda. Nu är ju inte detta mitt expert område så jag kan inte säga hur det var eller hur det gick men vi kom inte vidare till finalen. Det var ju trots allt första gången!
 
När vi åkte hem så stannade vi till på a6 och Ikea och väl hemma satte vi ihop alla monterbara grejor innan vi blev trötta och la och och slappade till ett avsnitt PB. På kvällen var det ju middag och party i plantis med alla Träningskompiniare. Vi stannade dock bara och åt innan vi begav oss hem igen efter en lång dag.

SENASTE

Kategori: Outfits
 
Mina senaste outfits. Kändes som att det skulle vara många flera från maj månad men tydligen inte.
 
Vilken är eran favorit?
 

MORNING AWAY

Kategori: Allmänt
 
Morsning korsning! Jag har tidsinställt detta inlägg eftersom jag går upp tidigt denna morgonen då vi ska iväg tidigt. Min man ska nämnligen tävla idag bortanför Huskvarna så det tar en stund att åka. Det är styrkelyft (eh, strongman? Haha fan, jag vet inte vad de heter) men lyfta grejer och sånt som han ska tävla i. Så jag håller tummarna för honom.
 
Dessutom ska vi stanna till vid Ikea på vägen hem och köpa grejer till ommöbleringen i gaderobsrummet. Sen ska vi iväg sen igen och käka middag i stan med gänget från gymmet. Men vi hörs ikväll. Ha en bra dag alla! ♥