new jeans

Kategori: Nytt
 
Idag har jag börjat "gå in" mina nya jeans. De är alltid rena pesten att sätta på sig nya jeans, särskillt när man måste ta en liten storlek för att personalen säger att de kommer att töja sig ca en storlek. Så just nu sitter dem som korvskinn och jag kan knappt knäppa knappen utan att dö.
 
Varför har man alltid något hat-plagg att prova och köpa? Har nog aldrig hört någon säga att de gillar att köpa alla sorters kläder, skor, accessoarer. Mitt hat-plagg är alltså byxor, bara tanken på att man ska testa byxor (särskillt jeans) i provrummet är jobbigt, dra av sig allt man har på sig i stort sett och på med de hårda och trånga byxorna... Nej usch! Mycket lättare att testa toppar - vilket kanske är anledningen till att min gaderob består av 400% mer toppar än byxor.
 
Men visst är de snygga? Det tycker jag iallfall.
 

insta new

Kategori: Allmänt
 
Gjorde en spontan fläta häromdagen när jag va trött på mitt hår. Till råga på allt så blev jag faktiskt rejält överaskad över hur fin den blev! Jag brukar inte vara så där jättebra på inbakat när jag ska göra på mig själv bakvänt men efter 19,5 år så tror jag allt att jag har börjat få in snitsen. Detta var ju trots allt ändå en ganska avancerad fläta hehe...
 
 

skyfall

Kategori:
 
Igår när jag gick ut med Collin på eftermiddags prommen så såg jag den här galet fina himmlen så jag var tvungen att hämta kameran.
 
Det är alltså inte bara vackra solnedgångar vid havets slut på exotiska ställen, det finns till och med här i Sverige! Man lär sig något nytt varje dag!

byebye vinterdesign

Kategori: Allmänt, Nytt
Jag är supernöjd med den nya designen! Vad tycker ni?
 
Kände att nu när snön äntligen börjar smälta så var det dags att göra mig av med den gamla snöiga och få en varmare och sommrigare känsla. Som ni ser har jag behållt vissa saker som jag kände var "jag" och som jag gillade te.x. kategorierna upptill, texten, inläggsdesignen och bild+text i menyn. Däremot har jag lagt till en del nya saker eller uppdaterat lite.
 
På bilden ovan ↑ ser bakgrunden vit ut på den nya designen men den är faktiskt lite ljusrosa med stjärnor som slår igenom både på headern och bakgrunden. Gillar verkligen den känslan! Så fint på något sätt.
 
Tyckte denna designen var min absolut roligaste att göra då jag visste innan precis vad jag ville ha och jag visste precis hur jag skulle få det som jag ville. Ja, helt enkelt nöjd!

outfit of the summerday

Kategori: Inspiration
 
// Dessa bilder hade jag sparat på min iphone, från whi. Tycker alla är supersöta! Erkänn att det inte skulle sitta fel med lite sol och värme nu? //

rosa bandet på fötterna

Kategori: Allmänt
 
Har inte visat mina nya innetofflor som jag köpte på Scorett. Letade faktiskt efter ett par att ha inne på detta hårda betong golv och för de kallla golvet i huset och hittade dessa på rea, bestämde mig direkt för att slå till, kan ju knappast bli bättre med ett par tossor plus att bidra lite extra till bröstcancer forskningen! Jag vet inte exakt hur mycket pengar som går till dem (brukar ju inte vara så mycket) men bättre det än inget!
 
Extra plus för att dom är så söta också!

ett år tidigare...

Kategori:
 
Jag tänkte jag skulle visa vad som hände för exakt ett år sedan. Eftersom jag inte riktigt än har bloggat i ett år, till och från då, så har jag inte riktigt kommit till den punkten då man kan kolla tillbaka i sitt arkiv och lätt se vad man hade för sig för ett år sedan. Men, jag lyckades faktiskt leta upp bildmappen "februari 2012" och ja, det var väl inte de mest underhållande bilderna men för första gången ska jag visa en OUTFIT! Haha, så här såg jag tydligen ut förra året. Och ja, det var ungefär 20 bilder i mappen på BARA detta haha.
 
EDIT: Upptäckte att jag visst hade bloggat tidigare än 29feb som var det SISTA inlägget i februari 2012 och inte de enda!

Mina resor - Kanarieöarna

Kategori: Resor
 
Min andra utlandsresa tillbringade jag också tillsammans med Johanna. Vi for som sagt till gran canaria, mestadels för att det är faktiskt ett utav de billigaste resemålen under vintern (om man vill ha värme).
 
Jag har faktiskt inte lika många minnen härifrån som från Mallorca, trots att det var senare. För dom som inte vet så har jag ett otroligt dåligt minne! Men jag ska berätta lite kort om vad jag minns.
 
När vi landade så trodde Johanna att vi hade kommit till typ afghanistan, eftersom det var så torrt, brunt och de första husen vi såg var som kojjor. Vi bodde på ett relativt bra hotell som låg mitt i Playa del Inglés. Tyvärr hade vi en redigt stor gata precis utanför och dom tutar ju 24 timmar om dygnet därr nere. Området vi bodde i, eller staden kanske det är, var inget jag rekomenderar. Vi hade långt ner till stranden, och inte kunde man bada i havet då det var svinkallt. Det var nudister nästan överallt och poolerna var lika kalla som havet. Kanske vårat fel att vi inte kollat upp detta innan, men man får ju vad man betalar för. Våran resa gick på 2800:- ungefär och då hade vi halvpension.
 
Stämningen oss emellan var bra vissa dagar och sämre andra, därför tror jag att själva "reskänslan" sjönk i betyg hos mig. Men iallafall, vädret var jättebra alla dagar och det fanns ju trots allt några saker man kunde hitta på där som jag ska tipsa om!
 
Måste också nämna att en utav dagarna träffade jag min då ganska nye pojkvänn som var på samma ö med sin familj. Vi var både i min stad och i hans så jag fick se en annan del av ön också som jag tyckte var mycket bättre, skulle jag åka till gran canaria igen så skulle jag nog åka dit istället. Att tillägga börs också att min kära kompis hatade mig efter detta, trots att jag erbjöd allt jag kunde för att inte vara taskig som att hon kunde vara med, vi kunde hitta på något tillsammans med viktors bror så vi var 4, tror till och med att jag kollade upp bussar till henne så hon kunde åka och shoppa på ett ställe vi var på innan. Inget att älta men jag får höra detta än idag... Elak kompis är jag... Men jag hade iallafall en jättebra dag och anledningen att jag tog upp detta är att de inte finns med på bilderna! Jag hittar inte bilderna från den dagen, tror jag lagt dem i en annan mapp.
 
Mina tips på saker att göra och se är:
- Öknen i Maspalomas, DETTA ÄR ETT MÅSTE! De absolut bästa tycker jag, särskillt eftersom det var den första öknen jag såg och gick i. Otroligt häftigt med alla kullar och all jäkla sand som man flera veckor sedan kan hitta i öronen. Där kan man ta massa, massa bilder. Ett tips är skydda sig för solen när man vandrar omkring där, vi gick en hel dag från Playa del Inglés till Maspalomas (dvs genom hela ökenremsan) och det var lite disigt men jäklar va vi brände oss. Och jusste, passa er för nudisterna.
- God frukost! Jag åt kalaspuffar och nutella, alla sötsaker ni kan tänka er till frukost.
- Inte bo i playa del Inglés, utan välj hellre något lite roligare ställe så ni har något att göra hela veckan.
- Kolla upp om hotellet har uppvärmd pool innan ni bokar. Annars blir det inte mycket badande, varken i pool eller hav om ni är badkrukor som vi var.
- Ta bussen upp till Las Palmas, huvudstaden. Även fast de är 300 soldagar om året där nere på söder sidan och bara ynka 50 på den norra delen (har för mig att reseledaren sa detta) och att det tar 1-2 timmar att åka med bussen så är det värt det! Men se till att ta direktbussen som går längs stora vägen och inte kör krokelikrok vägar i flera timmar.
- Sist men inte minst - ta supermånga bilder! HELA TIDEN!
 
 
Ja Kanarieöarna, funkar alldeles utmärkt som vinterns semestermål!

90210

Kategori: Allmänt
 
Igår såg jag de sista avsnittet av PLL, dvs de senaste som visades i amerika. Därför måste jag nu VÄNTA på nästa avsnitt och de är inte de värsta för snart är det säsongsavslutning!! Därför försöker jag nu (som den serie-narkoman jag är) börja se en annan serie samtidigt. Jag har kollat på 90210 förut, även den gamla varianten och tyckte att de var bra så ska försöka ta mig igenom denna hemska väntan efter att veta vem ledaren för "A" är...
 
Tänkte visa er min andra resa i mitt liv, denna gången bar det av till Gran Canaria så håll utkik! Och för er som missade den första så finns den HÄR.

Wingardium Leviosa

Kategori: Allmänt
 
 
HAHA, något man inte får missa! Särskillt inte alla HP-lovers som jag!
 

senaste från instagram

Kategori: Allmänt
 
// Ett mobilcollage jag slängde ihop från förra lördagen då vi hade melomys här med massa godheter //
 
Åh va skönt att de är fredag, idag är jag ledig! Tog en härlig sovmorgon (går annars upp 04.45 eller 05.20) så kunde sova ut rejält innan det var dags för långpromenad med vovven. Var ute i en och en halv timme ungefär, så skönt när solen äntligen tittat fram.
 
Nu börjar jag allt bli hungrig, tror det är dags för lite lunch!

Phalaenopsis

Kategori: Allmänt
 
// Visst är mina nya orkideér helt underbara? //
 

Min kille och hans nya tjej

Kategori: Allmänt
 
// Collin och hans nya tjej gosar... Ska man bli en orolig mamma? //

Sitter just nu och lyssnar på bidrag nr 7 från melodifestivalen. En av de bästa låtarna jag hört på länge alltså! När den kom på tvn igår och han sjöng de första ordet så sa jag till Johanna "jag döööööör, herrej*vlar vilken röst!!". Så nu vet ni både vad jag tyckte om gårdagens tävling och vem jag tycker borde vinna. Blir nog svårt att toppa denna låten liksom.
 
Idag har jag och Collin varit på hundpromenad med hundklubben igen. Sen har jag faktiskt kollat ut halva tredje säsongen av PLL... Har man börjat så går det inte att sluta, alltid så spännande och jag bara måste se vidare för att få veta hur de hänger ihop. Ändrar mig hela tiden och just nu tror jag att Allison lever...
 
 

sneek peek

Kategori: Allmänt
 
// En liten sneek peek i ett av rummen. Inplastad spegel, målarburkar, verktyg och annan skit överallt haha //

Denna dag har jag och Collin ägnat i huset. Plockat upp alla nya saker och pysslat. Mitt stora projekt idag var att göra om ett litet "gaderobsrum". Eftersom vi hade typ bambu drapperier (vet inte hur jag ska försklara) så satte jag upp de längs väggarna. Gjorde om en gammal byrå till en ny variant med bara 4 lådor istället för 6 och gjorde en öppen hylla längs upp med ett litet fack.
 
Jag har så många projekt på gång och blir ibland förvånad över min egna fantasi...

Alla <3-dag - Gekås Ullared

Kategori: Allmänt
 
// Min gose och våran fullproppade vagn! Collins nya leksak ligger där längst upp, en tjej vovve!! //
 
Våran alla hjärtans dag spenderade vi inte till att byta presenter och äta på dyr restuarang på kvällen, nej utan vi steg upp vid 05.30, lämnade bort Collin och satte av färden emot Ullared. Köpte en hel del grejer och inredning till flytten så vi slipper bo i ett tomt hus. Det var en supermysig dag ute på kusten.
 

jayesslee - listen to this

Kategori: Allmänt, Inspiration
 
 
 
// Åh tänk om det var såhär fint jag sjöng när jag jobbar haha... istället för att skrämma iväg alla haha //
 
 

arbetsförmedlingen suger balle

Kategori: Allmänt
 
Ute på prommenix

Som rubriken lyder, arbetsförmedlingen är bland de sämsta jag vart med om. Var där i morses (slapp iofs vänta i 1h och 20min som i onsdags) men jag gick efter halva. Dom tror alltså att man ska sitta där 8h om dagen för 140:- Aldrig i livet.
 
Har inte tid att göra de eller sitta här och beklaga mig över den där fruktansvärt dåliga "förmedlingen" haha. Vi ska nämnligen åka nu till Viktors föräldrar och äta lunch för sen bada i Skövde. Efteråt ska vi äta på Alpina (!) ska bli sååå gott!
 
Hoppas ni också får en fin dag!
 

Stämmer så bra

Kategori: Allmänt

Precis såhär känner jag mig nu för tiden. Det är en riktigt jobbig känsla som man inte kan göra något åt mer än att fundera tills man blir tokig.

När jag kom hem från jobbet idag hade jag köpt med mig lite godheten som daimglass och apelsiner, detta tog jag med mig till soffan, kröp under en filt och kollade ut säsong 1 av pretty little liars. Är helt fast, måste veta vem A är!!!

Måste fortsätta kolla nu... haha!


FLOWER

Kategori: Allmänt
 
Denna fina fick en plats i min gaderob igår. Äntligen lite vår färger!

göteborg

Kategori: Allmänt
 
 
Första gången i mitt liv som jag åt flygande jacob, visst ser det gott ut?
 
Spenderade dagen i underbara Göteborg som sagt. Våran egentliga anledning att åka dit gick lite åt pepparn haha... Det var nämnligen inte öppet, vilket vi var näst intill säkra på att det skulle vara. Så det fick bli en dag på stan istället.
 

instaweek

Kategori: Allmänt
 
Den enda bilden jag lagt upp på Insta denna veckan. Skrev ett citat om att man måste bära med sig en bit av sommaren även under vintern.
 
@annchristiinee

söndagsmys

Kategori: Allmänt
 
Har precis gjort äpplepaj som vi ska mysa med här ikväll framför Superbowl, och lite andra godheter.

Idag har jag varit hos mamma och pappa och sytt hela dagen, har fått lite tyger av Viktors mamma så jag fick ihop 2 gardiner, 3 kuddar, ett överdrag till Collins bädd och en avlång kudde till den. Mycket nöjd.
 
Ikväll är det ju Superbowl, eller ja, inatt. Och för er som inte hänger i den världen så är det typ final i NFL, dvs amerikansk fotboll.
 
Imorgon ska jag ta bilder så jag har något kul att lägga upp här. Jag ska nämnligen med min vän åka till kära göteborg (sååååå längesen). Saknar den härliga staden, trots att det i stort sett alltid regnar när vi är där. Lyckades faktiskt boka tåg biljetter för 124:- per person tur och retur vilket är ganska billigt för att åka dit härifrån.
 
Det är dehär som är det absolut bästa med att inte jobba 7-4 varje vardag, man behöver inte ha söndagsångest! Haha, hoppas att jag inte påminde någon stackare nu om att det faktiskt är måndag morgon snart. Men först ett antal timmar NFL och allt vad det innebär!

Mina resor - Mallorca

Kategori: Allmänt, Resor
 
Min allra första utlandsresa gick till Mallorca med Johanna. Det var en perfekt första resa och jag älska Mallis! Vi hade ca 36 grader varmt vid halv 10 på morgonen och minst lika varmt i vattnet som i luften.
 
Tyvärr började inte resan så bra... Vårat plan hade kört på en fågel som spräckt en ruta på planet, den rutan fick dom limma och de limmet skulle torka 4 timmar och sen kunde dom åka till Sverige. Vårat plan skulle gå vid 19.30 men istället kom vi iväg ca 02.30.
 
Det första jag gjorde när vi (mitt i natten) kom ut från den gigantiska flygplatsen var att rusa fram mot första palm och krama den haha, dom vi åkte med till hotellet trodde jag va palm-galen. Vi bodde i en liten stad som hette Arenal på hotellet Palma Bay - billigt, ligger jättebra och några hundra meter ifrån en perfekt vit strand med turkost vatten.
 
Vi böt hotellrum för vi vantrivdes med vårat och fick då ett mycket, mycket finare rum på 5'te våning med utsikt mot havet och solnedgången. Så om man har problem med rummet så är det inga problem att få ett bättre.
 
Mina tips på saker att göra och se är:
- Palma, "huvudstaden" är fantastisk och de finns så många ställen att utforska. Bra shopping dessutom!
- Katedralen, som också ligger i Palma.
- Äta jordgubbar!
- Spana in badvakterna (för er som är singlar som vi var då, fanns alltid några snygga) dessutom sprutade vissa vatten med vattenpistoler och då är det bara att ge igen.
- Prata med tyskarna, dom är ÖVERALLT men också väldigt trevliga, särskillt kvällstid.
- Passa er för utklädda gubbar som har kostym men inget huvud, bara en pinne upp och en hatt på den. Dom kan springa efter och dra i armen för att dom vill ha pengar.
- Gå på marknad. Kolla upp detta vid ankomst så ni inte missar den mysiga känslan och inte missar att fynda!
- Häng inte bara vid poolen. Stranden i denna bukt är heeelt underbar och vattnet så skönt.
- Gör någon utflykt, vi åkte ut med en båt som la till vid ett stim så man kunde snorkla men jag blev så åksjuk så vi fick åka med gummibåt och racer-motor tillbaks (vilket var rätt kul).
- Sist men inte minst - ta supermånga bilder! HELA TIDEN! 
 
Tycker absolut att Mallorca är värt att besöka och jag skulle gärna åka dit igen, fast då skulle jag vilja åka till den norra sidan och Alcúdia. Ett resemål som passar dom flesta tror jag!