NEW SIGNS

Kategori: Nytt

Älskar mina nya skyltar som jag fick hem idag (London lite extra såklart) och tror dom kommer bli så fina på väggen här. Har inte bestämt vart jag ska sätta dem än. Håller på med så många projekt nu igen, alltid alla på samma gång haha!


INSTAWEEK... OR PICTURE!

Kategori: Nytt
 
Min enda bild på instagram sen sist... Det var dålig uppdatering där denna veckan. Men denna bild är ju lite extra söt och så det kanske kompenserar upp lite iallafall, eller vad säger ni? ;)

WITH SOME PINK

Kategori: Outfits

WEEKEND Á LA

Kategori: Allmänt
 
 
Denna rundan på Ikea gav dubbelt så mycket grejer som sist. Vi hade två vagnar och drog runt med. Men såå mycket fina grejer jag fick med mig hem! Tyvärr har jag inte hunnit göra i ordning allt än då annat har gjort att det prioriterats bort, precis som bloggen denna helgen men i morgon har jag allt några timmar som jag bestämt att ägna åt dessa saker. Hoppas ni haft en bra helg också!
 
Efter dagens träning tog vi med sushi hem så nu är jag mätt som en pannkaka men ska allt ta med lite godis (åt ju ingen igår..) och så ska vi kolla några avsnitt av Lost, så jäkla spännande som alltid. Godnatt ♥

Q/A ?

Kategori: Allmänt
 
Skulle ni tycka att det vore kul med en frågestund? I så fall, skriv din/dina frågor i detta inägg eller något av nästkommande så ska jag svara om vi kan få ihop ett par stycken. Tack! :)
 

HJÄRTA

Kategori: Allmänt
 
Hey guys! Hur fort gick inte den här fredagen? Har knappt haft en lugn stund förrän nu då vi precis ätit middag här hemma. Innan det så kom min nya bil hem, så jag var ute på en liten runda. Min kära Renault ska säljas nu när jag har den här lite större bilen, kommer bli ett tårfyllt farväl haha. Vad har ni gjort idag, har ni haft en bra helg och är peppade inför helgen? ♥
 
Nu ska jag hinna med att ha lite klassisk fredagsmys och ladda om batterierna, imorgon bitti har jag en del ärenden att fixa och sen åker jag ner till Johanna i Jönköping och gör ett besök på Ikea bland annat. Tyvärr har jag inte tid att svara på alla era fina kommentarer nu men jag lovar att göra det i helgen. Puss och kram! ♥

NUMERO TRES - SUMMERFUN

Kategori:
Okej så egentligen var det en kväll jag skulle välja här men jag kommer att välja två haha, kan inte bestämma mig riktigt. Finns ju naturligtvis massa roliga kvällar men det är ju kul om man har lite roliga bilder från den roliga kvällen också så därför blev det dessa två.
 
(Vill du veta mer om dessa list-inlägg så klicka HÄR.)
 
 
 
 
 
Först ut är en sommarkväll i sommarstugan, efter att ha krockat och nästan dött på morgonen så kan man inte tro att dettaä är samma kväll men så är det faktiskt. Kvällen bestod av korvgrillning på engångsgril, bad, snattande av en barnbåt samt en båttur i denna båt och en hel del flum! (Använder man de ordet fortfarande?)
 
 
 
 
En kväll på Mallis. Supar-spel av tyska grabbar och en massa försök av hoppbild på stranden!

TODAY

Kategori: Outfits
 
 

BACKFLASH

Kategori: Allmänt
 
Såg att det idag är exakt ett år sedan vi bokade våran resa till Rhodos. Den känslan är ju underbar, när man kommer ut med kvittot i sin hand och vet att man är på väg! Men i år blir det ingen mer vår resa, det får räcka med dagarna i London (som blev dyrare än en solresa haha) och så får vi blicka framemot sensommaren istället.

INTERIOR INSPO

Kategori: Inredning
 
 
 
 
 
Kände förut att jag inte alls är nöjd med inredningen här och känner att jag vill ändra på så mycket så jag satte mig och slukade inspiration. Hittade massa riktigt fina grejer så nu ska jag bara planera lite och försöka att få tag i det som jag inte hittade.

MORGONRUTINER

Kategori:
 
Är ingen hejare på fantasifull frukost, jag äter nästan alltid något men det blir i stort sett samma sak varje dag haha. Mjölk och flinger + ett ägg med kaviar eller gröt.(Vill du veta mer om dessa list-inlägg så klicka HÄR.)
 
Mina morgonrutiner varierar precis som för alla andra beroende på vad jag ska göra. Ska jag iväg och jobba så går jag upp 05.20 och tar på mig, packar ner matlåda osv och sätter mig i bilen. Dricker en shake när jag kommit fram för att jag inte ska dö av hunger innan det är mat 09.30. Men om jag är hemma och inte ska iväg någonstans så brukar jag ta med frukosten till sängen eller soffan och kolla på nån serie eller dylikt och segstarta dagen.

HAIRSPO

Kategori: Inspiration

NUMERO UNO - DEEP TALKIN'

Kategori:
 
- Lite om mig själv   (vill du veta mer om dessa inlägg så klicka HÄR)
 
Denna punkten och punkt 5 smälter ganska mycket ihop så jag tänkte berätta lite om min bakgrund/historia idag och lite annat när det är dags för 5an.
 
Vart ska jag börja? Jag tror att alla under hela mitt liv har sett mig som den blyga och smala tjejen. Blyg är jag enbart med folk jag inte känner dock, annars är det viceversa haha. Smal blev jag född till att vara, jag kan äta vad som helst när som helst och hur mycket som helst utan att det syns att jag ens har ätit något. En sak som jag fått höra många gånger och tyckt varit elakt sagt eftersom man inte säger till överviktiga att dem är "tjocka" så ska man inte säga det till smala att dom ser ut som benrangel. Men det blir ju ingen större grej än vad man gör det till, och jag har lyckats ta mig fram i livet utan att skadas av detta. När jag gick i sjunde eller åttonde klass så förändrades jag. Jag blev vän med en tjej som jag tidigare tyckte var världens tjurigaste människa men ju mer jag lärde känna henne desto mer kompletterade vi varandra och hjälpte varandra att utvecklas. Det var vi mot världen i flera år, fram till vi gick skilda världar mot gymnasiet. Under denna tiden kunde jag gått fram till vilken person som helst och sagt vad som helst. Helt tvärtemot att vara blyg, jag var snarare översocial haha. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde under den perioden.
 
Gymnasiet blev en tvärvändning igen. Första året gick bra, jag hade två kompisar som jag umgicks med. Andra året började allt att gå åt andra hållet. De två tjejerna blev som jag och min bästa vän var, och jag kände mig vansinnigt i vägen för dem, ett tredje hjul. Det blev värre och värre och jag valde att hålla mig undan så mycket som jag kunde under kommande år, utanför skolan hade jag ingenting med dem att göra. Har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjorde då och det var jobbigt att gå i från att ha en siames tvilling som man ALLTID hade vid sin sida till att stå helt fucking alone. Jag tog mig igenom alla 3 åren ändå och sista hösten träffade jag Viktor som blev mitt stöd vid sidan av skolan. Jag fick något nytt att fokusera på och någon som brydde som om mig. Veckan innan studenten valde mina kära klasskamrater att sluta att låta mig vara i deras sällskap längre så studentdagen var den värsta dagen i mitt liv. På morgonen och champangefrukosten grät jag för en annan tjej frågade mig hur jag mådde. När vi hade gått med tåget ner till stan och lyckats att se glad ut hela tiden så sa jag till mamma att jag måste komma här i från, det finns ingen chans att jag åker med på flaket med dessa personer. Nu är det slut och då vill jag aldrig mer se tillbaka. Jag lovade mig att aldrig mer vara tvungen att umgås med folk som får mig att må dåligt och krypa in i mitt skal igen.
 
Det har tagit mig snart ett år att hitta tillbaka igen, att börja öppna mig och återfå mitt gamla jag. Jag köpte en valp förra sommaren för att aldrig mer behöva vara ensam.
 
Idag är jag sambo med min pojkvän i ett hus på landet. Har slutat bry mig (på olika sätt) om folk som vill mig illa eller inte bryr sig vilket jag nu för tiden märker så galet tydligt. Det kan vara sånna enkla saker som hur ofta någon frågar hur jag mår, hur det går för mig, att han/hon ska försöka hjälpa mig eller träffas och umgås. Det är dom små sakerna som räknas. Jag vet att jag har så mycket framför mig som väntar och i fredags fick jag en lapp där det stod "du kommer att få allt du kämpar för" och enbart jag och den som skrev lappen vet vad det betyder men det var så otroligt skönt att få läsa det och jag längtar tills dess!

NUDE

Kategori: Outfits
 
Älskar kombon med svart/vitt och nude! Mysig sommarkänsla

Listan

Kategori:
 
När jag började blogga här förra året så hoppade jag bara över från min gamla blogg och satte lösenord på denna för att jag skulle kunna skriva vad jag ville utan att någon skulle snacka skit om mig. Därför har jag aldrig berättat något om mig själv när jag började så för dom som inte känner mig har ingen aning om vad jag är för filur. Så jag tänkte köra en lista (ja, som man gjorde 2009...) haha men de är ett smidigt sätt och det blir inte så tjatigt.
 
Dag 1 – Lite om mig själv
Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag har gjort
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Förra sommaren
Dag 25 – Min favorit bild
Dag 26 – En bild som påminner mig om gamla tider
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden
 
Obs. Det är inte jag som har gjort den.

DAGENS

Kategori: Outfits
 
 
 
 

äntligen

Kategori: Allmänt
 
 
Äntligen lite vår tecken! Det är redan över andra halvan av April och allt är fortfarande dött och kallt så det är härliga nyheter att det äntligen är något som blommar. Ja, nu har jag sagt äntligen 3 gånger (nu 4) i detta inlägget jag vet haha. Är det lika dött i resten av landet eller har någon fått se grönt gräs och blad ännu?

instaweek

Kategori: Nytt
 
@ annchristiinee

Buckingham Palace

Kategori: Resor
 
Hej bloggen! Det tog mig sen igår förmiddags att packa upp och lägga in bilderna haha, har varvat med säsong 3 av Lost och nu sitter jag och bloggar samtidigt som jag kollar. Går bara inte att sluta. Men snart är jag tvungen eftersom jag ska iväg och fira min syssling på hennes dag!

good morning

Kategori: Allmänt
 
Nu är jag hemma i Sverige igen, var dock ganska delad över om jag verkligen skulle sätta mig på planet tillbaka. Jag älskar London! Finns det något jag inte gillar med London... Hmm nej, tror inte jag kan komma på något. Så himla underbar stad.
 
Kom hem vid 12 tiden inatt så jag har inte börjat packa upp än (fick checka in extra bagage för att få med allt - det var jag inte ensam om) så det är vad jag har framför mig nu. Plus att lägga in bilderna från kameran. Collin kom hem för någon timme sedan och var precis lika galen som innan, inget nytt där haha, men nu ligger han och sussar på golvet. ♥
 
Vädret här i Sverige? Ja, det sägs ju att England ska vara det regnigaste stället. Jag såg dock inte till något regn utan bara sol och moln. Här hemma däremot vräker det ner och blåser storm. Yippie kajjej!

My closet

Kategori: Allmänt, Inredning, Nytt
 
 
 
 
 
Vid de här laget springer jag väl på Oxford Street eller hänger någon annanstans i London. Anyway så har jag tidsinställt detta inlägg till er så det inte ska va helt dött här i flera dagar.
 
Nu får ni se hur det ser ut i min garderob. Jag ändrade ju om härromdagen till detta och känner mig ganska nöjd. Vad tycker ni?

Ready to fly in the sky

Kategori: Outfits
 
Nu jäklar!! Nu närmar det sig, om 2 timmar ungefär så åker vi mot Landvetter. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ta på mig idag... Och som ni kanske vet är jag fortfarande sämst på outfit bilder men de skiter jag i! Det är iallafall 18 grader och soligt i London just nu men det blir ju kallare på kvällen. Dessutom är det ju faktiskt europas regnigaste land så vem vet. Men jag kör på klänning och stickat. Har fortfarande inte bestämt vilka skor eller jacka jag ska ha, tänkte ta mina nya converse men då lär jag väl få skoskav haha vilka problem.
 
Måste hinna städa upp lite här innan avfärd så vi hörs senare. Tror det var gratis wifi på planet. ♥
 

kram

Kategori: Allmänt
 
Nu ska jag börja komma i gång här för dagen, är lite seg startad idag också. Har egentligen massor att göra som att börja packa (sista dagen i Sverige) och plantera lite blommor så dom inte dör när jag är borta, skriva ut biljetter och äta lunch. Allt innan vi ska in till stan för att träna, köpa godis och tvätta bilen. Känns som om att det kan bli en riktigt bra dag! ♥

RED KAYOBA

Kategori: Nytt
 
Fyndade denna söta resväska i veckan. Åker ju med handbagage till London och då hade jag ingen bra väska att ha och min stora "semester-väska" är ju för stor i måtten och lite väl klumpig för bara några dagar. Så jag köpte en fyrhjuling med inbyggt lås, perfekt! Gav dessutom inte ens 2 hundralappar för den. ;)

Walk in

Kategori: Allmänt
 
Blev en sen uppis idag också... Har grejat och ändrat i garderobs rummet under eftermiddagen och sen har de inte blivit av helt enkelt. Vet inte riktigt hur jag ska göra än, har gjort i ordning på ett nytt sätt idag så får sova på saken och sen känna efter om jag är nöjd imorgon haha...
 
Var det någon mer som vaknade upp till ett snöigt Sverige idag eller? Enligt Facebook var jag inte ensam om det iallafall. ;) Som tur var så övergick det i regn så vi kanske äntligen kan få se lite knoppar och grönt!! Åh jag håller på att dra mobilen i väggen här nu, bloggar från safari på mobilen då appen vägrade funka och det bara blir autokorrigering hela tiden på typ.. franska! Så jag önskar er godnatt och en bra helg så hörs vi igen imorgon. 

today

Kategori: Allmänt
 
 
 
Bilder från idag
 
Hello! Nu är min arbetsvecka slut och det känns skönt att veta att det iallafall rullar in några få kronor nästa månad. Det vore såå skönt att ha ett fast arbete att gå till där man trivs och vet ungefär hur mycket man får varje månad. Hatar att inte kunna veta något, blir inte lätt att planera något ekonomiskt eller få rutiner. Jaja, jag har faktiskt precis kollat på Tonårsbossen och känner mig sådär lagom irriterad över hur folk tänker... Eller ja, INTE tänker.
 
Nu blir det middag här nämnligen kotlett, potatis och sallad. Ska bli väldigt gott! Och föressten, är det någon människa på denna jord som fattar hur en såndär xbox funkar eller? Satt en halvtimme förut och försökte på upp mina Lost-avsnitt på skiten men ingenting hände :O

The making of Harry Potter

Kategori: Allmänt
 

 
 
 
Hittade förut ett tips på vad man bör passa på att besöka när man är i London - och är ett Harry Potter fan! Och som ni säkert förstår heter det "The making of  Harry Potter". Alltså stället där dom spelade in stora delar av filmerna. Det vore riktigt häftigt att se hur det ser ut på riktigt om man säger så, och sen när man kollar på filmerna kan man säga "där har jag vart". Som den äkta HP tjejen jag är så tror jag ju att allt som är på filmerna är på riktigt och Harry Potter är inte Daniel Radcliffe utan han är HP och Dumbledor är inte med i nått trams i en saga om någon jädra ring utan han är död... haha!
 
Men sen är jag lite tveksam, ska jag besöka detta eller Tussauds? De kostar ungefär samma peng (runt £30.00). Får ta en funderare!

print

Kategori: Inspiration
 
Idag hittade jag ett tips bland kommentarerna på en sida och butik i Stockholm som hade dessa fina linnen, 129-149kr/st. Dessa ↑ är mina favoriter och hade gärnat fått flytta in i min gaderob!

Peplum

Kategori: Inspiration, Outfits
 
En sommaroutfit med peplum toppen. Undrar ni om något från collaget är det bara att fråga!

When I see stars

Kategori:
 
För första gången i mitt liv har jag ätit en stjärnfrukt från scratch! Men de är nästan så fina att man bara vill spara på bitarna och sätta in i en ram haha.
 
Får be om ursäkt för lite oengagerad bloggning under dehär dagarna men jag är så himla trött i både kropp och skalle efter att jobba just nu. Jag jobbar ju inte jämt som tur är, man lever inte för att jobba utan man jobbar för att leva. Men jag försöker allt att hitta på lite roligt åt er! ♥
 

kvällssnackis

Kategori:
 
Jag sitter här en snabbis nu för att säga hej, har haft huvudvärk hela dagen så kan inte sitta vid datorn. Har precis kollat på Morgan & Ola Connys starka resa, haha kan inte låta bli att skratta åt dem! Kan inte riktigt med att erkänna att jag är nästan lika mycket turist jag när jag är utomlands, men jag känner allt igen mig i vissa situationer till exempel när någon babblar på om något på någon udda brytning och man säger "yes, I know" och sen går därifrån och frågar varandra "vad skön snacka han/hon om eller?". Men det är en viss charm med det också.
 
Nä, nu ska jag ta med mig mitt täcke upp till sängen, är riktigt hungrig men vi har inget gott - ska handla imorgon, så får slå på något på tv och vänta på att mannen i huset kommer hem så jag kan sova och räkna ner timmarna tills klockan ringer igen...

Ur påsen

Kategori: Nytt
 
Dessa 5 klipp gjorde jag igår. Eller ja klipp och klipp, jag hade egentligen bara planerat glasögonen men det blev ju lite extra vilket egentligen inte gör köpet till ett klipp MEN ni vet vad jag menar. ;) Vi hade lite bråttom eftersom butikerna stängde kl18 och vi var där ca 40min innan och då gäller det att sätta in racerfarten!
 
Annars då? Ja, här hemma har det varit lika mycket att göra som igår och dagen började med ett ridpass på morgonen med min mamma och Tina. Sen har vi kört på tills för någon timme sedan då jag suttit i telefon en stund och nu börjat varva ner. Hur har eran helg varit?
 
Dessutom är söndags ångesten på ingång... Måste fokuera på nästa söndag!! Men de är jobbigt att gå till jobbet när det är rena rama farmen, har ju sagt att jag ska va med i farmen nästa år eftersom jag borde vara jädrigt bra på att klara sånt liv efter denna period på jobbet!

instaweek

Kategori:

Busy busy

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Förlåt för sen uppdatering idag... Har haft fullt upp sen jag gick upp i morses och nu ikväll hängde jag med Johanna på en tur i skövde så det har gått av bara farten haha. Hoppas att ni har haft en härlig lördag, de va inte mycket folk på stan någonstans så jag undrar om alla sitter inne på lördagarna? Jag kan visa vad jag fick med mig hem från idag imorgon om ni vill.

Nu blir det allt några avsnitt av Lost! Godnatt.


NEW

Kategori: Nytt
 
Lite nytt från idag. Köpte två inneblommor och några att plantera ute och ljuslyktan på bilden. Dessutom blev det lite grejer till uteplatsen som vi tänkte ha på baksidan av huset så man kan sola och mysa nu när det ÄNTLIGEN börjar bli varmt.
 
Jag och Collin är ensamma hemma idag så nu ska jag på något finurligt sätt lyckas med att koppla in tvn där den ska vara och kolla på Let's dance (vi har tvskärmen på "kontoret" tills den riktiga skärmen blir inkopplad). Wish me luck haha.

Godmorgon

Kategori: Allmänt
 
Godmorgon! Idag är det fredag igen, skönt va? Jag har bara jobbat tisdag denna veckan så jag märker knappt av att det är fredag men jag vet för er som jobbar heltid eller går i skolan så älskar man fredagar!! Nästa vecka kommer jag också att göra de så jag jobbar hela veckan och på fredagen är det nära avresa.
 
Jag har precis varit ute med Collin och busat lite, tagit ut några mått och gjort mig i ordning. Min mamma kommer snart över för att följa med mig och kolla på lite trädgårdgrejer och nya blommor. Man vet att man bor i hus när man frivilligt bestämmer sig för att besöka Jula haha.
 
I eftermiddag kommer mina kusiner hit och ska hänga lite med hästarna, vi ska ju vara barnvakt för dem under en helg i början på maj. Får se hur det går med tanke på att tjejen är djurrädd och jag har ju Collin (som hon helt seriöst tror är döden...) men killen är jättehärlig och glad! Vad hittar man på med barn..? Haha jag kan inte sånt, Collin är ju mitt barn men han sköter ju sig själv. ♥

9 DAYS - LONDON

Kategori: Allmänt
 
Snart är det bara en vecka kvar tills planet lyfter. Dock har jag en riktigt tuff arbetsvecka framför mig nästa vecka men som tur är brukar allt kännas bättre när man har något att se fram emot när den är slut.
 
Är det någon som har varit i London och har några tips på saker att se och vart man ska gå och så vidare så får ni gärna dela med er! ♥

I wish...

Kategori: Inspiration
 
På min önskelista just nu står en hatt, kedjehalsband, höga shorts, en clutch i färg och ett par nya solbrillor (Collin gjorde sönder mina NYA efter 10min i min ägo..). Ska vänta till London och se vad som finns där att erbjuda, har hört att det ska va en riktig shoppingstad!

Back on the horseback

Kategori:
 
Idag har jag för första gången på 2-3 år suttit på hästryggen och ridit igen. Jag var ganska ringrostig men det mesta satt kvar i ryggmärgen som man säger. Först tänkte jag bara longera men han ville bara gå in mot mitten hela tiden så jag tog mig mod till och satte mig upp i sadeln igen. Fattar inte hur jag som ridit så mycket och gjort så många tokiga grejer på hästryggen kunnat bli så skraj under de här åren men nu jäklar är jag tillbaka igen!

Dress up, Dress down - Söta klänningen

Kategori:
 
Till vardags: Matcha den söta klänningen till en tuffare skinnjacka, enkla örhängen och Conversen. Enkelt, snyggt och riktigt bekvämt.
 
Till festen: Byt ut conversen mot ett par snygga klackar, byt ut väskan mot en clutch och ta fram några matchande smycken. Time for party!

At the office?

Kategori: Allmänt
 
Nä okej, jag är inte på något kontor på jobbet. Jag sitter hemma i vårat rum ska däremot ska bli ett kontor! Eller ja, vad man nu kallar de haha. Som ni ser har vi inte kommit så långt än men det fungerar alldeles utmärkt ändå.
 
Detta innebär nog att det kommer att bli mer fokus på bloggen, de ser jag fram emot!

MARS

Kategori: Allmänt
 
Såhär har mitt mars 2013 sett ut, en kall men ganska mysig månad. Det största som har hänt denna månad är att vi har flyttat ut från Viktor etta på 23kvm, jobbat halvtid, sökt till högskolan och börjat planera sommarens höjdpunkter!
 
Hur har eran månad sett ut? ♥

Sunday Eve

Kategori:
 
Igår eftermiddag/kväll var vi iväg på middag. När vi kom hem fick Viktor idéen att vi skulle öppna en av våra vin flaskor som vi köpte med oss hem från Egyptens flygplats. Jag valde Chardonnay vinet och ja, det var ju speciellt... Först ganska surt, sen ganska starkt och med en eftersmak av snor haha. Men det såg fint ut där i flaksan och glasen! Tror att flaskorna numer får agera som inredning istället.