V. 22'S PLAGG

Kategori: Inspiration

FIELD OF DREAMS

Kategori: Outfits
 
 
Jag har bara dessa två bilder att bjuda på idag. Det blev väldigt bråttom förut när vi skulle iväg då jag inte alls hade koll på klockan när jag red och upptäckte när jag kom in att det var 10min kvar tills vi skulle åka. Men vi kom trots allt bara 10min försent så tyckte ändå att jag räddade upp situationen ganska bra.
 
Som bilderna visar så är jag lite på väg att bli kräfta, men det syns bara när jag är i solen så jag har nog inte bränt mig iallafall!
 
Linnet och halsbandet är föressten nytt och jag är redan kär i dem båda, de kallar jag bra köp!

NOW WISHLIST

Kategori: Inspiration, Nytt, Outfits
 
 

BREAKFAST TODAY

Kategori: Allmänt
 
Min frukost idag. Haha ja okej, ibland är jag lite för sötsugen... Det blev ju lite jordgubbar över sen igår så det var perfekt att ha till kladdkakan. När man står där i kylskåpet och ska ta fram frukost så blir det ibland inte lika nyttigt som det var tänkt. Men jag tror att jag överlever de! ;)
 
Godmorgon förresten, välkomna till en ny stålande dag! Eller, en halvmulen halvkylig dag här i Sverige. Idag är my boy hemma så vi ska dra igång med ett projekt jag har dragit igång och börja snickra lite. Sen får vi se vart dagen tar vägen.

EVENING

Kategori:
 
 
Har spenderat kvällen hemma hos (numera) mamma och pappa. Vi åt smörgåstårta från pappas jobb och jag stod för efterrätten. Gjorde pannacotta med jordgubbar, sött och gott!
 
Nu är vi mätta här hemma alla 3 och ska i vanlig ordning göra oss klara för några avsnitt av älskade prisionbreak. Godnatt och sov så gott!

NEW BAG

Kategori: Nytt
 
 
Genom min mormor har jag ärvt talangen om att byta väska var och varannan dag, köper gärna en ny när jag tröttnat på den gamla. Nu är detta min nya favvo. Nackdelen med denhär fina talang är tyvärr bara att jag hatar att lägga över allt i en ny väska, vilket innebär att jag är riktigt tråkig och inte byter väska varje dag till vad som passar bäst utan tar bara väskan och går ut.
 
Visst är den fin?

MINA FAVORITER

Kategori: Allmänt
 
 
1.
Hårinpackning, djuprengörande och reparerande. Luktar som godis. Finns dock inte att köpa då den är till frisörernas användning. Denna har verkligen hjälpt mig nu efter permanenten i vintras då mitt hår var som ett råttbo...
 
 
2.
Min älskade svinborste ♥. Använder nästan aldrig en "vanlig" borste längre då denna är så mycket bättre och vänligare för håret. Dessutom blir det jätteglansigt.
 
 
3.
Köpte på min ny foundation och puder från London. Finns här i Sverige också. Jag har precis börjat använda denna så jag har egentligen inte bestämt mig för vad jag tycker. Med bara foundationen blir det lite kakigt men med pudret på så är det bättre. Jag har tyvärr lite svårt med rinnande foundation under vissa perioder då jag är torr i ansiktet.
 

DAGENS RANDIGA

Kategori: Outfits
 
 
 
 
Idag har jag haft min nya randiga topp på mig. Men herregud va svårt det var att få randigt bra på bild... Det ser jättelätt riktigt brusigt ut trots att det inte är de när man zoomar in.
 
Har också insett att jag behöver investera i ett par nya skor, jag vill ha sådana med en rem om vristen så det får jag allt ta och leta efter!
 

FOTOGRAFI

Kategori: Inredning
 
 
Kommer ni ihåg att jag berättade att vi hade tagit bilder förra veckan? Detta är slutresultatet iallafall och jag tycker alla är superfina! Det känns så personligt när man har foton framme istället för i ett fotoalbum (det har jag det också såklart) så man ser dem varje dag och inte bara någon enstaka gång när man tar fram albumet för att kolla. Märks det att jag gillar vitt eller? ;)
 

SNEAKPEEKI

Kategori: Allmänt

TASS

Kategori: Allmänt
 
Det var en liten liten storleksskillnad på Collin och Fabbes tassar hihi
 
Godmorgon! Antar att de flesta sitter i skolbänken eller har kommit tillbaka till jobbet nu efter helgen. Livet är hårt för den arbetslöse haha, jag ska nämnligen bli bjuden på 50min massage i eftermiddag. Innan blir det ett träningspass... Puh, har ju hållt upp i en vecka nu så det lär kännas.
 
Föressten, har blivit fast i en ny serie nu som vi har kollat några avsnitt av varje kväll. Denna gången är det Prision Break. Riktigt bra och spännande som attan! Så det är ett tips om man tröttnat på de gamla vanliga kärleksproblem-serierna.
 
 

V.21's plagg

Kategori: Outfits
 
Denna byxdress blir veckans plagg denna veckan. Vet att bland annat Kenza har denna. Dock tycker jag inte att denna bilden ger dessen rättvisa.

GODMORGON

Kategori: Allmänt
 
Godmorgon! Jag har haft en konstig morgon hittills, kroppen var som gelé när jag skulle ta mig ur sängen haha... Men nu är jag uppe på fötter! Söndag idag då, vi ska inte göra något speciellt här hemma utan det blir lite lugna pucken idag. Känns bra med tanke på att kroppen inte är direkt hyperaktiv.
 
Önskar alla en fin söndag ♥

WEEK 21

Kategori: Allmänt


LONG TIME NO SEE

Kategori:
 
Åh, jag älskar denna bilden. Får verkligen sommarkänsla! Var och tog bilder häromdagen då jag ska ha dem på väggen och även fast denna inte är en av dem så älskar jag den ändå och ska sätta upp den någon annanstans.
 
Så det var ett tag sen sist, men nu är jag tillbaks igen efter dessa dagar bortifrån här. Jag har, och är fortfarande, inne i min smålands-vecka haha. Har aldrig varit i småland såhär ofta som just nu. Det har varit kalas, umgänge med vännen, målning i sommarstugan, shopping med kusinen och nästa gång är det tävling för min kille (inte Collin haha).
 
Kommer ett inlägg med några bilder från veckan lite senare.

WEEKEND

Kategori: Allmänt

 
Lite bilder från mobilen och sommarstugan. Inte de bästa jag tagit men samtidigt så hade jag inte kameran med mig heller och faktiskt, så är halvkassa bilder bättre än inga alls!
 
Jag var överallt i vårat avlånga land på lördagen haha. Skövde, Tibro, Hjo, Habo, Mullsjö, Falköping. Men det var en riktigt bra dag. Vi åt så mycket gott så jag trodde magen skulle explodera. Men nu är den helt tom igen så jag ska ta och ta tag i det. Puss.

SIMPLE

Kategori: Outfits

Testade att ha shorts idag men fy va kallt. Tycker det är kallare idag än igår tillochmed. Så det blev en enkel outfit för idag med bara jeans och tisha med djup urringning i ryggen. Har bråttom iväg nu så tjingeling!


MOUNTAIN

Kategori: Allmänt
 
Exakt ett år sen, på dagen!

Åh blir nästan lite ledsen på att tänka på att jag var i värmen såhär dags förra året. Trots att det varit runt 20 grader ute idag så har det ju ändå blåst storm så man flyger iväg nästan. Jag kommer ihåg att när vi kom hem från Grekland i fjol så var det supervärme i Sverige veckan efter och jag gick i shorts och linne till skolan.
 
Annars då? Hur är läget? Med mig är det bra, trött bara och ska kolla hockeyn nu och se när Sverige blir utklassade utav Kanada. Collin väckte mig 05.20 i morses vilket är precis tiden jag går upp när jag jobbar så det var bara att ge sig iväg. Slutade dock tidigare idag och for till berget för en pw med Johanna, Lotta, Melker, Lovis och Ossie (vet inte hur de stavar... satt och testade massa olika varianter haha).
 
Nu har matchen dragit i gång och magen kurrar!

NEW BLACK DRESS

Kategori: Nytt
 
Fram & Bak
 
Jag sa ju att jag hade på mig en ny klänning i lördags på kalaset. Här är den! Den är såå himla skön, typ världens lenaste tyg. Enkel men ändå perfekt. ♥

SPITZ

Kategori: Inspiration, Outfits

Chillin'

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Ligger platt i soffan framför hockeyn nu, har smällt i oss både köttfärslimpa & pasta, smörgåstårta och jordgubbspaj haha. Börjar känna att ögonen drar lite och. Har jobbat idag och ska så även göra imorgon. Det va lite annorlunda idag då jag jobbade med Erika som jag annars alltid är vikarie för med det var skönt att ha någon att prata lite med på jobbet.

Nu säger jag godnatt!


EN STEN VID EN SJÖ I EN SKOG

Kategori: Allmänt
 
 
 
Collin tog ett dopp i sjön igår, han tyckte att det var svinkallt stackarn. Men vi var tvungna att försäkra oss om att han kunde simma i år också haha!
 
Det var full fart i sommarstugan när vi var där, dom höll på att sätta in ett nytt kök. Vi åt kräftstjärtsbaugetter som vi hade med oss och gav oss ut på promenad. Området är ju så mysigt.

YESTERDAY'S

Kategori: Outfits
 
 
 
 
 
 
 
 

YESTERDAY

Kategori: Outfits
 
 
 

SUMMERHOUSEDAY

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag står i dörren och stampar just nu. Vi är på väg till sommarstugan idag med hundarna. Ska bli mysigt att komma ut dit igen!


KALAS

Kategori: Allmänt

I eftermiddags åkte jag iväg på kalas för Tove. Bewbew lagade thai till middag, jag hade inte smakat hennes mat tidigare så det var kul att få göra det och jag tyckte att det var väldigt gott! Vi gjorde tårtor och sen var jag och Wilma med barnen och lekte datten. Trodde jag skulle dö, inte för att det satt pöjkar på baksidan och skulle ha garagefest utan för att jag va tvungen att springa massa haha!

Innan jag åkte hem så var jag och tränade faktiskt. Jag var nästan helt ensam så det gick fort men jag är stolt att jag inte sket i det för att det var sent.

Hade föressten på mig en ny superskön klänning idag, tog några snabba bilder innan jag åkte som jag lägger upp i morgon. Nu blir det godis och film!


Veckans Plagg

Kategori: Inspiration, Outfits
 
 
 

DRUNK?

Kategori: Allmänt
 
Ibland lyckas man få till den där riktigt sexiga minen!
 
Jag och hundarna var ute på långpromenad i morses, vi gick i närmare 2 timmar, dödade cirka 200 myror, fick 2kg lera i skorna och hittade ett (kom inte på något mer med 2 haha...) stort älgben. När vi kom hem så kom mamma på fika och satt och prata lite i solen. Blev en väldigt lugn hemmadag med mycket småpysslande, ibland är det skönt med sånna dagar, lite extra när solen skiner.
 
Nu ska vi se på fredagsfilm här hemma, idag blir det snabba cash 2!
 
 
 
 

FAVORITERNA JUST NU

Kategori: Allmänt
 
 
 

HOCKEYNIGHT

Kategori: Allmänt
 
Är det fler som taggar hockey ikväll eller? Vi ska allt festa till det med annanas och vaniljkvarg här.
 
Lite update från de senaste dagarna: igår blev vi bjudna på räkfest haha, Peter hade köpt 1,5kg räkor så dem var så snälla och bjöd oss för att hjälpa till att äta upp dem. Det var så galet gott, jag älskar räkor något enormt! När man dessutom får göra egna supergoda mackor med massa annat gott ja.. hallelhuja! Sen är jag som pensionärerna, det arbetslösa livet är mer upptaget än det arbetande haha...

 Nä, dags att göra sig redo. Hejja hejja!

SOMMARNYTT @ BIKBOK

Kategori: Inspiration, Nytt
 
Kikade in på bikboks hemsida förut och märkte att sommarkläderna börjar trilla in på riktigt nu. Valde ut några favoriter som gärna får flytta hem till min garderob.
 
Idag har det ju dessutom nästan varit sommar (20grader!!!!!) Så som vi har väntat denna evigt långa vinter, aldrig förr har väl det varit så kallt så länge och så ogrönt. Men jag har faktiskt uppskattat det lite extra i år också, fick ett stort leende på läpparna idag när jag åkte hem och kunde köra med rutan nere och det var skönt och inte svinkallt.

Hönsmamma

Kategori: Allmänt
 
Jag har inte berättat för er att vi har haft en ny kille här i familjen i några dagar nu. Så jag är en riktig hönsmamma här hemma med bara massa ungtuppar haha. Hans huvud är ungefär lika stor som Collin men dom busar och gosar tillsammans ändå. Vi tar hand om han då hans ägare inte har tiden för honom så vi har han här på prov nu denna veckan så får vi se hur det blir.

DETALIS OF YESTERDAY

Kategori: Nytt


CLUTCHES

Kategori: Inspiration
 
Vad heter clutch på svenska? Det finns inte ens på google translate haha. Iallafall, det är något jag tycker är riktigt snyggt och har alltid gjort. Så jag har valt ut mina favoriter här!
 
Dock är jag riktigt dålig på att använda dem själv, även fast jag har några på lager. Slutar alltid med att jag antingen tappar bort min eller slänger ner den i en shoppingpåse haha..

EGO

Kategori: Allmänt
 
Tycker själv att den svartvita varianten är bäst men kändes lite roligare att visa båda. Vad tycker ni?
 
Snart ska jag ta på mig lite andra kläder igen för det är crousing i Tidaholm ikväll så av tradition blir det en sväng dit. Det är ju trots allt uppehåll idag vilket inte är så vanligt när det är denna helgen, sist jag gick där så hade vi paraply och frös stjärnarna av oss!
 
Nu håller min dator på att dö här och jag har slängt i mig en hel påse tuttifrutti godisar medan jag skrev detta inlägget och det jag tidsinställt till er. Hoppas alla får en kul lördagskväll oavsett vad ni gör, så hörs vi i morgon igen. Kram ♥

EN STJÄRNA

Kategori: Allmänt
 
 
 
 
 
Ni måste lyssna på den här grymma tjejen! Jag tappade nästan hakan när jag såg henne på nyhetsmorgon. She's amazing! Bästa jag hört på länge, kan lyssna om och om igen, precis som det ska vara när det är riktigt bra.

FREDAGSTIPS

Kategori:
 
Lite filmtips inför myskvällen ikväll. Jag gjorde ett urval av de senaste filmerna jag sett och jag tycker att alla dessa är riktigt bra. Är på riktigt film-mys humör idag så jag tror jag ska göra mig något gott och bara krypa under filten framför en ny film.

HELLO BLONDIE

Kategori: Nytt


LONDON MY LOVE

Kategori: Resor
 
 
 
 
 
 
Bilder jag inte visat från London
 
Såhär efter två veckor i Sverige tyckte jag att det var dags att visa lite fler bilder från my lovely city on the other side haha. Som ni redan vet så älskar jag London och jag har egentligen inte så mycket mer att berätta, utan är det något ni undrar så är det ju bara att fråga!