on my mind

Kategori: Inspiration

Glad Påsk!

Kategori: Allmänt
 
Vill önska alla en fantasisk påskafton och en fin påskhelg. Jag ska tillbringa min afton med middag hos släkten. Min lille påskhare (Collin) får vara ensam hemma då eftersom de är allergiska så ska passa på att gosa med honom tills det är dags att göra sig i ordning. Puss ♥

Långfredagen

Kategori: Allmänt
 
Jag blev fast i Lost som jag har börjat kolla på nu, kommer ihåg att jag såg det när de gick på tvn och det var den enda dagen som jag kunde vara uppe till 10 för att kolla på tv! Haha men nu bestämde jag mig för att ge det en chans till då jag gav upp sist när det fortsatte i evigheter och blev helt weird.
 
Nu är det dags för sushi och premiären av Let's dance, inget jag brukar kolla på men någon gång ibland kan det allt va kul haha. Ha en underbar fredag och glad påsk!! ♥

Panncakes

Kategori: Allmänt

Är i full gång med att laga pannkakor efter en photo shoot! Hungrig som tusan blev jag så lite pannkisar blir nog bra innan kvällens sushi time ;-)

Ska se om jag kan få upp några bilder till er sen!


Mina resor - Italien Rom

Kategori: Resor
 
Yes, då är vi redan i September 2012 och i Italien! Min mamma stod för denna resan då min pappa fyllde 40 i slutet av augusti. Vi valde mellan att åka till Island, Rom och Hurtigrutten. Det var min första "storstads-resa" och min andra är ju snart på ingång. Vi mellanlandade på både dit och hemvägen så vi slog 3 länder i en smäll.
 
När vi landade på Fiumicino Airport var det lite halv svajigt väder, lite regn och moln så vi fick lite bråttom till hotellet. Väl där så var det strul med bokningen då resebyrån vi bokat med inte hade skickat kvittot på betalningen till hotellet men det löste sig. Mamma ville boka lokalt så vi bokade inte hos samma tjej som jag alltid gör. Det ordnade sig iallafall och det som sägs om italiens hotell är helt SANT, de är riktigt dåliga. Rummet var sunkigt och frukosten var nästan obefintlig. Då hade vi ändå 3+ eller 4 stjärnigt.
 
Men staden i sig var helt fantastisk! Jag skulle varmt rekomendera den, dock kanske med pojkvänn eller nära kompis som orkar med att gå runt och kolla på allt eftersom det finns sååå mycket att se. Dessutom är det en sån romantisk stad men det finns mycket luredrejare som försöker med både det ena och det andra så det är kanske inte så lämpligt att gå omkring själv som jag gjorde när mina föräldrar va trötta på eftermiddagen.
 
Måste dock lägga till att maten (som alla sa skulle vara den bästa någonsin) inte alls var någon höjdare... Pizzorna tyckte jag till och med är godare i Sverige och pastan var torr och smaklös. Eftersom vissa restauranger inte ens hade meny på engelska så visste vi inte vad vi beställde vilket resulterade i att en dag så fick min mamma en pizza som dom hade hällt ut minst 1 burk med tomatsås och lagt ut bitar av ansjovis på haha!
 
Mina tips på saker att göra och se är: (mest vanliga turistgrejer)
- Spanska trappan
- Altare della Patria
- Via del Corso (Roms längsta shoppinggata)
- Colosseum
- Fontana di Trevi
- Zara-huset, massa våningar med bara Zara
- Vatikanstaten / Peterskyrkan
- Sist men inte minst - ta supermånga bilder! HELA TIDEN!

lost in space

Kategori:
 
 
 

insta new

Kategori: Nytt
1. Vad jag skulle haft på mig den dagen om det varit varmt och skönt och inte -15 grader kallt på nätterna...
2. Åt marängsvish typ 5 dagar i rad, fortfarande lika gott!
3. Åt jordgubbar en dag också, gaah kan vara bland det godaste jag vet.
4. När jag berättade för mina followers att jag skulle åka till London. Längtar!!

påsk

Kategori: Allmänt
 
På morgon promenaden i morses, eller ja när jag släpper ut Collin och låter han springa fritt på baksidans åker och skog så gick jag en sväng för att ta lite påskris och sätta utanför dörren. Vet inte om man får det egentligen men om inte, så får ni läsa att jag gick och köpte det eller tog det på backen. Iallafall, jag lyckades få ner riset i den stenfrusna jorden och satte upp lite fjädrar, när jag var på baksidan i några minuter och kom tillbaka så låg allt på backen och fjädrarna var söndertuggade... Jädra terrorissthund! Men jag har räddat det som går att rädda och hängt upp lite ägg och sånt i riset istället. Min fina kyckling som jag gjorde i skolan gjort terroristen enbent och... Jaja, det är lite påskkänsla här på Heden ändå. Jag vet inte vad man gör på påsk ens...
 

today's outfit

Kategori: Outfits
 
Så här har jag sett ut under andra halvan av dagen då jag inte längre gick klädd i sunkiga jobbkläder haha. Älskar att ha en fin tröja under en tjock gosig tröja som sticker fram längst ner med fina detaljer. Snyggt och varmt, hur bra?

back on track

Kategori: Allmänt
 
// Några av mina senaste bilder på iphonen //
 
Hej på er! Det var några dagar sen nu men oj så mycket det har varit på gång... Vi har ju flyttat från Viktors lilla etta i helgen till ett hus på 90kvadrat. Det har varit ganska (läs:svinmycket) att göra så vi har haft fullt upp och somnat som stockar framför tv programmen vi följer under kvällarna. Jag har också jobbat måndag och tisdag denna vecka, i morses hörde jag inte väckarklockan så en halvtimme efter den har börjat ringa så väcker Collin mig haha, han var väl trött på oljudet! Som tur var hade jag ställt den lite extra tidigt så jag skulle hinna lite andra grejer innan jag åkte iväg. Hade en riktigt skitdag på jobbat och var nära på att mörda en person... Nja kanske inte riktigt men jag var så sjukt arg. Efter jobbet var jag en sväng hos mormor och sen tränade och handlade jag när Viktor slutat jobbet. Då vet ni hur min dag har varit, hur har eran dag varit? ♥
 
På bilderna ser ni lite grann av hur det ser ut här, hur jag ser ut när jag jobbar, mitt äckliga utslag, lite skor och Collin när han blödde på tassen och jag och mamma satte på bandage och tratt! Haha så söt.
 
Jag har märkt att i.o.m den nya designen på bloggen så har arkivet och lite annat slutat fungera... Har mailat kundtjänst för hjälp men de vägrade hjälpa mig så jag ska försöka fixa det imorgon. Hur tråkigt är det inte att skriva en massa och sen kan ingen se något av de när det inte längre finns med på startsidan? Ska ge det ett försök iallafall.
EDIT: Har fixat det nu, fick göra om en del men nu fungerar det utmärkt!
 

working update

Kategori: Allmänt
 
// Bilder från jobbet idag //
 
Nu är jag hemma och landar igen, klockan ringde 04.45 imorse så jag var först på plats av oss idag. De som är så skönt med att börja tidigt (tro mig, det är riktigt jobbigt att gå upp) är att man ju iallafall slutar tidigt. Varje morgon jag jobbar är kaffemaskinerna mina bästa vänner. Cacao Creme med vitt är den bästa chokladen som finns, vet inte om jag vill veta hur många liter jag har häft i mig nu under dehär året. ;-)
 
Sanna hade med sig 3 bågar som hon skulle testa idag så jag var tvungen att prova, jag passar verkligen inte i brillor. Även fast jag ibland skulle behöva de... Haha. Får en riktig zlatan-näsa!
 
Nu ska jag vila min ben, sophia grace och rosie är med på Ellen nu, dom är så jäkla härliga! Sen blir det nog lite PLL, får se om de första säsongerna nu. Herregud hur spännande var inte season finale numero 3 häromdagen eller?
 
Ha en bra fortsatt dag, vi hörs ikväll efter jag har varit och tränat.

Julafton en helt vanlig torsdag

Kategori: Allmänt

Hej på er! Just nu är jag riktigt slö och trött! Inte riktigt lika trött som igår då jag inte sov något natten innan men ändå. Har jobbat idag också då det fortfarande är mina jobbdagar denna veckan, ska så göra även imorgon. Sen var jag vara hemma och åt, packade lite saker och åkte igen hehe. Vi hade nämligen fått en massa paket på posten så vi hade mini-julafton!

Ungefär hälften av grejerna är ute i huset nu och vi har fixat de mesta viktiga grejerna som man inte kan leva utan typ som tv-kanalerna. Mycket viktigt!

Nä, nu ska vi dra på en film här så jag kan vila lite innan sovdags. Godnatt!


I fall too fast, crash too hard, forgive too easy and care too much

Kategori:
Rubriken beskriver detta inlägg ganska bra med så få ord så för er som inte orkar läsa massa så räcker det att läsa rubriken.
 
 
När jag tog studenten och lämnade allt som hörde skolan till så kände jag en lättnad över att aldrig mer behöva umgås med någon som fick mig att må dåligt igen. Jag lovade mig själv att aldrig mer behöva göra detta. Men det är så svårt att vara den som alltid ser det goda hos alla och aldrig kan inse att dom kan vilja mig illa, medvetet eller omedvetet. Sen jag tog studenten har jag varit mycket mer misstänksam mot folk och inte vågat släppa någon in för jag är så rädd för att hamna i en sån situation igen att jag ska behöva umgås med någon som gör mig illa, snackar skit bakom mig rygg, är falsk och ljuger osv. Och sen dess har jag fått se så många andra sidor hos vissa personer, både bra och sämre sidor just för att jag varit försiktig med att släppa in dem utan att se vem människan är innerst inne och veta de dåliga sidorna först.
 
Denna nya egenskap ser jag mest som negativ, jag har gått tillbaks till mitt gamla tystare jag som hellre tittar på än deltar. Men jag har heller inte hamnat i den där situationen att jag är utsatt igen, eftersom jag har sett detta komma innan och då smitit undan i tid.
 
Idag har jag och en vän som jag förr kunde kallat syster gått skilda vägar och jag vet inte om våra vägar någonsin kommer att korsas igen. Jag fick rådet att släppa taget då denna del av mitt liv förmodligen aldrig skulle förändras. Alltid kommer vara ett slags varannan dags-beteende som hela tiden pendlar, glad till sur, sur till glad. Att jag ska tänka efter först innan jag säger något för att personen tar åt sig x1000 även fast det handlar om en helt vanlig grej.
 
Jag vill inte vara den som är den svaga i ett kompisförhållande. Be om ursäkt jämt för saker som jag inte tycker att jag gjort fel bara för att slippa surigheter och bråk. Passa min mun för att tillfredsställa mig kompis. Jag ska ju kunna vara mig själv fullt ut och bli uppskattad för det, precis som jag uppskattar mig kompis för den som han/hon är. Det är ju tillsammans som vi ska vara starka och inte var för sig, det är ju tillsammans som vi ska utvecklas med varandra.
 
Nu menar jag inte att man ska sluta vara vänner med folk som man älskar helt plöstligt, men när det går år och du måste vara någon slags slagpåse för din kompis som kan ta ut alla sina känslor på dig (dåliga och bra) så lär det aldrig hålla i längden. Ju längre detta håller på desto dåligare mår du. Din kompis lär aldrig förstå att det är så här det står till eftersom han eller hon tycker att det är helt rätt att bli arg för småsaker och att allt är ditt fel. Då står du där ensam och kämpar för att hålla ihop en så otroligt tunn tråd, när det egentligen är så lätt att binda ett helt liv tillsammans och få den där underbara bästa vännen som vi alla strävar efter att ha vid vår sida.

Monday inspiration

Kategori: Inspiration


hemlighet - avslöjande

Kategori: Allmänt, Resor
 
Jag har hållt på en hemlighet ett tag nu, men nu släpper jag bomben. I'M GOING TO LONDON! Hur awesome är inte det? Ska bli så jädra kul att åka dit, lite splittrad dock eftersom jag älskar att åka till solen i en vecka men jag tycker att det är roligare att åka till värmen under den andra halvan av året. 
 
Är lite nervös över hur det ska gå med min engelska... Jag är väldigt bra på det gramatiska men jag pratar typ ALDRIG engelska, tycker det är pinsamt, så jag är redigt ovan vid att prata engelska. Förhoppingsvis kommer de att släppa så jag kan babbla på som vanligt, de vore riktigt kul att äntligen kunna sluta tycka att det är så pinsamt!
 
Så nu vet ni om vad jag går och tänker på hihi, har lite fler planer längre fram också men de får ni inte veta än!!
 

design nörd

Kategori:
 
// Förra designen, för er som missade den. //
 
Nu lovar jag att de är slut med detta eviga design byte här, för er som har dålig fantasi och behövde lite idéer för egen designskapelse så har det väl varit bra med dessa förändringar hela tiden haha. Jag älskade min förra header men fick ett ryck och ändrade. Men nu får de räcka! Så hoppas ni tycker att denna är fin för den lär få vara kvar ett tag.

sunday

Kategori: Allmänt
 
Hej bloggen! Tittade in här förut och skulle visa något kul för er men det slutade med att jag satt i en timme och grejade med massa gif filer vilket jag fortfarande inte får till att fungera. Kanske kan försöka i morgon igen.
 
Nu är jag precis nyduschad och mätt då vi nyss kom hem från gymmet här. Tror jag slog rekord i att va där länge idag, eftersom vi fick skjuts dit så jag fick vänta haha. Men det gjorde mig inget, va skönt att slippa frysa ihjäl ute. Jag körde mitt styrkepass idag så nu hoppas jag att jag snart blir stark hehe. Nu måste jag kila för nu börjar Johan Falk på tv! Ska upp tidigt imorgon för att städa innan besiktningsgubbarna från hyresbo kommer och inspekterar. Wish me luck.

dessert är måltidens bästa del

Kategori: Allmänt, Nytt
 
 
Nästan varje gång Viktors föräldrar har bjudit hem oss via telefon så säger han "vad blire för mat?" och de kan va massa olika gott så då tittar han på mig och frågar om jag tycker att vi ska åka dit och då säger jag alltid "fråga va de blir för efterätt!". Haha vi är så taskiga, de måste alltid ha något passande att erbjuda annars kommer vi inte. Men jag har faktiskt gjort dessert och tagit med mig också eller bestämt vad de ska göra, för de brukar inte ha något alls annars så det har gått bra hittills.
 
Nu till poängen med dehär inlägget, jag fick den här boken sist vi var där då hon hade två av samma, och ja, de är väl inte så konstigt att just jag skulle få den ena va? ;-)
 

vad gör man utan sin louis vuitton?

Kategori: Allmänt
 
// Min kära pengapung! //
 
Upptäckte härromdagen när jag skulle gå och träna att jag hade tappat bort min plånbok. Brukar inte direkt ha någon koll på den annars heller eftersom jag alltid tar ut mitt bankomat kort och har de löst med mobilen eller i fickan bara (inte bra nej jag vet), men jag brukar ändå ha en hint om att den ligger i en av väskorna. Denna gången fick jag iallafall leta igenom halva lägenheten och hela bilen innan jag satte mig ner och verkligen grubblade och gick igenom hela mitt ack så vaga minne för att till slut komma på vart den var! Usch va jobbigt de är när man tappar bort saker och har sveriges sämsta minne...

godissugen

Kategori: Allmänt
 
// Collin och jag i november, vilken liten ulltott han var!! //
 
Hej bloggen!
 
Just nu ligger jag i sängen framför tvn, har fått min kära ryggvärk idag så jag fick använda min vagn som rolator på jobbet förut. Dock är jag lite sugen på att gå och träna, och så galet godissugen! Har inte bestämt mig för hur jag ska göra än men det lutar åt ett ränigspass och så får jag gå förbi affärn på vägen hem.
 
Idag är min fredag, dvs min sista jobbdag för denna veckan. Känns väldigt skönt att veta att klockan inte ringer 05.20 i morgon... puuh. Nej, jag ska kolla på ett avsnitt av ljugarna till och sen ska jag sköen ge mig ut på promme med Collin och gå och träna! Duktig tjej!!

the miracle bracelet

Kategori: Allmänt
 
// Tidsinställt inlägg //
 
Denna bilden la jag upp i mars förra året och när jag fick syn på denna igår och läste att han sa till mig att jag skulle ha på mig detta när jag sov för då skulle jag träffa någon som vägledde mig så kände jag att jag måste hitta detta igen! Jag vet att det gick sönder och att det ligger hemma i mitt gamla rum men jag kanske ska ta och försöka laga det, för den där personen skulle jag ha väldigt stor nytta utav just nu!!
 
Om ni vill läsa det ursprungliga inlägget så finns det HÄR.

trousers from h&m

Kategori: Inspiration, Nytt
 
// 3 snygga byxor från H&M, skönt att kunna variera sina jeans ibland //

Sneakpeek

Kategori: Inredning, Nytt
 
 
En liten glimt på hur det ser ut just nu, börjar faktiskt likna något! Collin är den som stortrivs iallafall ♥

insta new

Kategori: Allmänt, Nytt
 
 
Dessa bilder från min instagram har ni inte fått se ännu! Den översta ↑ är från en morgon när jag lyxade till det rejält till frukosten och hade hallon och mango i flingorna, det var riktigt gott (särskilt för mig som inte vill ha sylt i flingorna för det blir så söligt). Den understa bilden ↓ är från dagen då jag shoppade loss (IGEN) på ikea! Köpte en hel del nya grejer och de flesta har vi satt ihop och ställt upp i huset, utom blommor och lite små grejer som vi får ha här hos oss i lägenheten så länge då det är ca 2 grader kallt i huset hehe. Tog lite bilder från igår då vi var där och fixade en massa som jag kan visa er!

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Idag kör jag på mobil bloggning, de är inte ofta det händer. Jag har jobbat de senaste 3 dagarna så då har jag inte så mycket roligt att berätta här mer än att jag sett några bra filmer på kvällarna, bäst va helt klart den avslutande Johan Falk filmen "kodnamn Lisa", så bra!! Igår skulle vi kolla på skyfall (Bond) men jag somna... Och efter farmen idag blir det den där nya filmen med Denzel Washington och flygplanet. En jäkla massa filmtittande haha!

Idag har jag faktiskt inte bara tittat på film utan efter min powernap så va jag och träna! Känns skönt nu att jag kom iväg även fast jag va dö trött.

Ska ta och joina min kära kille och hans gladiatorer nu. Hoppas alla har en riktigt mysig fredag :-)


in need of some summer - outfit

Kategori: Nytt
 
Fyndade denhär snygga kjolen på H&M när vi var i Jönköping sist. Gav 50kr för den och de är den väl absolut värd?
 
Min längtan efter sommaren och lite ombyte från detta hemska är gigantisk nu, får se vad jag ska göra åt det. Smider lite planer som vanligt!

filmtips - the impossible

Kategori: Allmänt
 
Denhär filmen kollade jag på förut. Precis i början av filmen satt man och drömde om att åka iväg till Thailand och bara såg hur vackert allting var, för att sedan bli totalförstört. Riktigt hemsk film, men det var ju precis så det var 2004 när tsunamin kom. De är så himla obegripligt och det känns verkligen som impossible...

Mina resor - Rhodos

Kategori: Resor
 
Då har vi redan kommit till min tredje utomlandsresa. Det är helt galet, min första resa gjorde jag ju som ni nu vet till Mallis i slutet på Augusti 2011 och sen dess har jag besökt 7 länder om jag inte räknat fel. De har inte ens gått 2 år liksom.
 
Rhodos var den första resan som jag gjorde med Viktor, bara vi. Innan vi bokade så kollade vi länge på olika små grekiska öar, till exempel Korfu och Zakyntos, men när vi var på resebyrån så valde vi Rhodos eftersom att vi ville ha någorlunda varmt i luft och vatten. Jag trodde innan att Rhodos skulle vara en lyxig och lite flashigare ö för det var vad jag hade hört innan. Men när vi kom fram till vårt hotell i Kallithéa så började jag undra. Jag såg inget vatten någonstans trots att det bara skulle vara 500m eller liknande och området var det tråkigaste någonsin.
Men det tog inte så länge innan vi insåg att det faktiskt inte var så långt till stranden bara att man inte såg det förrän man kom fram (om ni kollar på bild nr2 så förstår ni nog), vi hade stora mataffärer precis bredvid (vilket var extrabra då vi hade halvpension) och det stora Sunwing hotellet som vi hängde en del på. Dessutom så gick alla vanliga bussturer precis på gatan utanför vårt hotell så det var bara att hoppa på.
 
Vi var på Rhodos i mitten på maj tror jag och det hade inte hunnit bli så varmt som jag vill ha det i havet, tyvärr. Men de var väldigt vackert och temperaturen i luften var 20-25 grader, man fick ta på sig en tröja vid solnedgången då det blev lite kyligare.
 
Mer än att ligga i solen och läsa så gjorde vi faktiskt ett par utflykter. Första utflykten gjorde vi till Rhodos stad som är väldigt speciellt, påminner lite om Gotland. Vi tog bussen dit och eftersom den var helt proppfull så fanns det egentligen ingen plats för oss men chaffören brydde sig inte om det utan han sa åt mig att sitta i framrutan på bussen. De va nog den läskigaste bussturen jag vart med om för han körde ju (naturligtvis) som en galning och nitbromsade stup i ett, dessutom höll han på att köra på en annan buss och där satt jag, längst fram och hade mitt ansikte en halv meter ifrån den andre bussen...
Mitt i stan så finns en egen liten stad med en stor mur runt. Där inne kan man vandra hur länge som helst typ och det tog ganska lång tid att gå runt hela. Vi var vi hamnen och kollade, strosade runt på stan och kollade efter klädbutiker. Mina shoppingpengar gick till ett par jeans och en lång klänning från Zara. Måste också nämna att världens godaste pizza åt jag i Rhodos stad! Kommer aldrig glömma den pizzan.
 
Dagen då vi hade mulet på den grekiska ön så bestämde vi oss för att ta oss upp på ett berg som låg en bit bakom hotellet för att ta lite häftiga bilder. Det var ingen vanlig bergsbeklättring utan vi mötte både 200 getter och konstiga gubbar som smög omkring i buskarna. Men bilder de tog vi!
 
Denna gången har jag gjort lite extra collage för en särskild utflykt vi gjorde, nämnligen till Lindos som ligger söderut på Rhodos. Fick nog med några bilder i de övre collagen men här är enbart därifrån:
 
 
Älskade Lindos! Våran absoluta favorit med hela Rhodos resan. Det var så speciellt att det knappt går att beskriva med ord. En liten vit stad mellan berg på kusten. Om man går upp på det ena berget så finns det kvarvarade delar av det palats som en gång har legat där, dessutom världens utsikt. Det är åsnor överallt som turisterna kan rida på upp för berget, fin badvik och restauranger. Vi åkte buss från Kallithéa till Lindos och det tog ca 3 timmar tror jag men vi hade ac i bussen och hade fika med oss så det gick jättebra, vägen dit var inte speciellt kringlig (jag blir lätt åksjuk) utan gick längs kusten hela vägen så man hade nästan alltid en jättefin utsikt från bussen och fick se så mycket av ön.
 
Mina tips på saker att göra och se är:
- Rhodos stad, där får man definitivt en heldag att spendera på vad man vill då det finns något för alla.
- Ät en capricciosa på uterestaurangen i Rhodos stad, den med vattenfallet.
- Om du vill bada i havet, åk under sommaren eller tidigt på hösten när det är ordentligt uppvärmt. Dock badade jag i Lindos då jag tyckte att det var okej-varmt, men det låg ju också längre söder ut.
- Gå till en mataffär och köp massa färks frukt som jordgubbar och vattenmelon, smakar mycket mer än här i Sverige.
- Hitta på egna knäppa utflykter, som bergsbeklättring, otäckt men mycket roligare än att spendera dagen på hotellet för att det var mulet.
- ÅK TILL LINDOS! Detta är inget tips, det är ett måste!!
- Sist men inte minst - ta supermånga bilder! HELA TIDEN!
 

Mycket speciell ö som har massor att erbjuda. Extra mysig för par tycker jag!

mormor 70 år

Kategori: Allmänt
 
// Lite bilder från kalaset //
 
I onsdags fyllde min mormor 70år. Jag var där på kvällen med en bukett tulpaner. Eftersom det är säsong för tulpaner nu vid påsk så tog jag bara en bukett och tänkte inte mer på det (det var då bara knoppar) så jag visste inte vilken färg eller något det var på dem. Idag blommade dom dock för fullt och de var sååå fina! Riktigt vita och kanterna var lite "frostiga" (vet inte hur jag ska beskriva - titta på bilden). Min mormor älskar blommor så det var i stort sett vad hon fick av alla, utom ett presentkort på Kurorten av oss.
 
Våran nya släktmedlem Bew hade gjort desert så det blev både pannacotta, jag åt 2, och tårta. Kände mig ganska sockermätt efteråt kan jag lova men gott var det. Trodde nästan att jag skulle somna ett tag när sockernivån sjönk och i våran kära "familj" så är det alltid samma personer som ska stå i centrum hela tiden och efter några timmar med de så hänger huvudet lätt på sné.
 
Men grattis till min mormor!!

söndagshälsning

Kategori: Allmänt
 
Hej på er! Tänkte bara snabbt säga hej eftersom jag inte gjort det på ett tag... Men har även idag ganska pressat tidsschema. Har precis badat Collin så han är fin och luktar gott för snart ska vi till mormor på kalas. Men först iväg en sväng och träna.
 
Men ikväll har jag nog lite tid för bloggen så vi hörs då! ♥