Train insane or remain the same

Kategori: Allmänt


my hearted

Kategori: Allmänt
 
Bilder från min weheartit, man blir alltid så inspirerad av att kolla i den mappen på datorn!

Golden

Kategori: Allmänt
 
AAAAH, såååå krulligt!!! Har tyvärr inte tagit några bilder idag (skäms på mig) så ni får stå ut med ytterligare en bild på mig.

Känns nästan som om att mitt hår krullar sig mer och mer hela tiden, efter jag tog bilden så gjorde jag en sak som man inte får efter permanent men haha de är ju alldeles krulligt så jag var tvungen!

Och eftersom jag fortfarande inte har lärt mig att ta med mig kameran när jag gör något så får jag berätta lite snabbt i ord om dagen. Jag umgicks med mig gamla BF som jag inte har träffat sen i somras. Vi packade och hämtade lite grejer, åt thai och pratade. När vi var hemma igen så hämtade vi alla vovvar och gick promenad på berget. Collin älskar ju golden-hundar så han var i himlen.

Nu kan jag inte skriva mer för det är ju svenska hollywood fruar nu som jag älskar!

 

tack alla underbara - rekord

Kategori: Allmänt
 
Jag glömde ju tacka er för mitt nya besöksrekord! Jätteglad blir jag, verkligen! Hade fått några kommentarer också vilket känns så himla bra. Så TUSEN TACK, NI ÄR BÄST!
 

curly girl

Kategori: Allmänt
 
Har varit hos frisören idag igen, tog ca 2 timmar denna gång, inte alla som är hos frisören varje vecka haha... Nu är jag lockig igen iallafall så får vi se hur länge det håller den här gången.
 
Jag är så galet trött, tog en powernap förut så jag missade glaumor och vaknade till lagom till Farmen (haha ja, jag är världens tv-nörd ibland) då var jag tvungen att gå ut med Collin så jag får kolla igen det sen för nu är det ju nämnligen nya avsnitt av Ullared och sen Top Model - hela kvällen uppstakad efter tvn! Anledningen till denna trötthet är att väckarklockan ringde 04.45 i morses, var ändå vaken sen några timmar tillbaks då jag drömde mardrömmar. Så halv6 var jag ute på Volvo och jobbade!
 
Jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta just nu, imorgon ska jag umgås med en gammal vänn som jag inte träffat på länge.
 
Önskar alla en riktigt härlig måndagskväll, och ta hand om varandra.
 
 

MIN BOK

Kategori: Allmänt
 
 
Här har ni "hemma-projektet" som jag höll på med igår. En bok där jag kan skriva upp ALLT. Inspirationsbok, idébok eller ja kalla den vad ni vill. Jag kallar den iallafall för min bok haha! Det va ganska kul att sitta och pyssla faktiskt men det tog låååång tid.
 
Nu har jag precis kollat på världscup-hoppningen, åh de är alltid så nervöst när det är svenskar med i omhoppningen, sitter och håller tummarna och hopppar omkring i soffan. Va lite surt att Roffe kom bara några pyttesmå hundradelar efter så han blev tvåa idag, men det är inte illa det heller!
 

Lunch

Kategori: Allmänt

Ett måste...

Kategori: Allmänt
 
Några av mina första bilder med min kära Canon.
 
Idag fortsatte jag min start av att kolla på Pretty Little Liars. Förra veckan kollade jag på första boxen på nätet och funderade på att beställa, samtidigt som jag på något sätt lyckades tajma in att det gick på tvn - första avsnittet! Jag som ALLTID har otur blev nästan helt paff vid denna tur haha. Iallafall, idag var det dubbel avsnitt i morse och nu är jag fast. Som alltid. Så under dagen har jag sett ett antal avsnitt och därmed kommit före tvn eftersom de bara visar på lördagar. Väldigt spännande.
 
Så för alla er som (mot förmodan) inte redan tittar på PLL - do it!!
 
Vad har jag mer haft för mig på min all alone dag? Jo jag har pysslat med min nya sak som jag fick igår. Ska visa er imorgon! Varit ute med Collen, lagat mat, gjort egna bars, ja bla bla. Haha.
 
Jag har kommit på att jag väntar på att livet ska ta mig med storm. Så som de gör i filmer och serier. Att nu när jag äntligen kommit ifrån gymnasiet så skulle det riktiga livet dra igång av sig självt. Man hittar mannen i sitt liv, får en riktig bästa vänn, får drömjobbet eller THE ONLY CHANS IN LIFE. Och detta väntar jag på medan jag vet att de inte fungerar så egentligen. Man måste ta kontroll över sitt eget liv. Tror det kommer att ta ett tag innan jag förstår mina egna ord angående detta. Skulle bara vilja åka iväg, långt långt bort i flera flera veckor, eller månader för att kunna tänka - och jag vet hur dumt de låter men jag tror OCH HOPPAS att det finns någon mer här i världen som känner likadant och förstår mig.
 
Tror det var nog med filosofi för idag. Ha en super kväll så hörs vi igen imorgon!

surprise

Kategori: Allmänt
 
Opps, jag tror allt att jag har fått några nya kompisar hihi.

Idag har jag hämtat ut ett paket med lite tillbehör, som en väska, minneskort och fjärris. Själva kameran har jag haft i några dagar, den är RIKTIGT bra! Kommer bli skönt när jag har stativet uppsatt i huset och de bara är att dra igång (även när man inte har tid). Men medan vi bor här så blir det väl mest andra slags bilder. Har nog tagit ca 200 kort sens igår och satt ihop några collage som ni kanske får se :)
 
Nu måste jag iväg och hämta ut ett till paket haha! Kan visa vad det är i helgen!

What doesn't kill you only makes you stonger

Kategori: Allmänt
Vad jag hade på mig när jag tränade idag.

Idag slog jag rekord i vikter när jag tränade! ÄNTLIGEN!! Hade verkligen sett fram emot att få lite resultat så att man blir motoverad och eftersom jag ligger stilla på min maxvikt, vilket i sig faktiskt är väldigt bra för mig som brukar vandra upp och ner på vågen hela tiden, men att se en oredentlig framgång är superhärligt. Blev både rekord i knäböj (squats) och bänkpress, yey. 

Elegant Black Jeans

Kategori: Allmänt
 
Jag skulle verkligen behöva ett par nya svarta jeans, vill helst inte ha dem där som man haft de senaste 5 åren (dvs. vanliga enkla svarta) utan gärna med dragkedjor eller lite åt de glansigare hållet. Då blir de lite roligare genast! Här är iallafall min topp 6 av de snyggaste svarta jeansen/byxorna som finns just nu!
 

my first instaweek

Kategori: Allmänt
 
1. Min killes nya keps, tyvärr har vi inte samma favoritlag i NFL men tyckte den var cool ändå, hade fått plats med ett huvud till i den haha. 2. Kangaroo mamá, gamal bild när Collin satt inuti mitt linne och spanade. 3. Mitt bidrag till Venus tävlingen. Också en gammal bild på mammas häst som var lite lagom frozty förra året. Såg ut som om han hade gjort ombre.

Bästa frukosten

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har jag gjort smoothie till frukost. Så enkelt, snabbt och innehållsrikt! Jag brukar variera mina smaker ibland för att inte tröttna men här är "receptet" på min favo!

- 200g kvarg
- 3 dl mjölk
- en skvätt ospädd saft
- proteinpulver
- ett ägg
- 1 dl hallon

Bara att mixa och dricka!


förbjuden tanke

Kategori: Allmänt
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag, blev väckt i morses av frisören som sa att hon jag skulle vart med idag hade blivit sjuk så det blev en ombokning tills nästa vecka. Jag hade ju planerat hela dagen så de blev lite konstigt. Så idag har jag suttit och knåpat ihop en film på hur det ser ut i huset nu, sen har jag gjort en FÖRBJUDEN sak... Jag har kollat på en Canon kamera (!!).
 
 
Bild från Egypten, tänkte skriva om mina resor en dag så håll utkik!

Människans bästa vänn

Kategori: Allmänt
 
Såg att bilderna jag lägger upp med mobilen blir lite olika i storleken, hoppas ni överlever (om inte, kom med tips hur jag ska få dem i samma).
 
Idag skulle jag egentligen tränat, brukar göra det på söndagar men eftersom jag fick en rejäl promenix med hundklubben förut och stannade i stort sett hela dagen hos mina föräldrar så hann jag inte. Nu är det nämnligen time för massage och NFL.
 
Imorgon ska jag ge er tips på en RIKTIGT BRA frukost! Dessutom ska jag iväg en tredje gång till frisören, får se vad de vill hitta på med mig denna gången haha.

Så här gick det

Kategori: Allmänt

Sitter nu hemma hos mamma och pappa, ska äta lite middag innan jag tar min sovande bebis och far hemåt.

Hundpromenaden idag gick bra! Det var jättemysigt att gå ute i skogen där solen kikade fram. Vi var ungefär 15 st hundar, varav 2 var Collins kompisar. Efteråt grillade vi korv tillsammans på spett. Rekommenderas starkt för dom som vill och har möjligheten :)


Hundpromenad

Kategori: Allmänt

Nu ska Collin och jag åka hem till mamma. Sen kommer Tina och hämtar oss för vi ska gå på hundpromenad med massa andra hundar! Är lite nervös men de ska nog gå bra.


Kalas som inte riktigt blev som de va tänkt

Kategori: Allmänt

Kom hem precis från "kalaset". Födelsedagsbarnet eller aa, Viktors mamma mådde inte bra så hon sa typ hej och sen sov i soffan. Vi roade oss dock med att äta, spela poker och jag bjöd på min cheesecake (FICK HÖGSTA BETYG - STOLT). Jag och Klara hamnade i skrattattack om tungor haha, längesen jag skrattade så att jag fick ont i magen - särskilt med en tjej, men de va riktigt kul trots att ingen annan fatta de roliga!

Tänkte visa vad jag hade på mig (nya favvon) innan vi drar på en skräckis här hemma. Ha en härlig lördagskväll!


Ny design

Kategori: Allmänt
De var ju cirka 2 veckor sedan jag gjorde om bloggen helt och hållet men blev sådärnöjd men just då orkade jag inte göra om det en gång till med tanke på att det tar så sjukt lång tid. MEN idag har jag gjort om ALLT. Denna gången blev jag supernöjd! Awesome.
 
Nu hinner jag inte chitchata längre för nu ska vi åka på kalas!
 
 
Såhär såg den gamla designen ut, för er som missade den.

Gissa vad jag gör...

Kategori: Allmänt
... lyssnar på den där jäkla låten (ingen svår gissning). Haha helt galet. Alltid så när jag fastnar för en låt, men snart är den sönderspelad på radion, blir jämt det när man gillar en nyproducerad låt så egentligen borde jag föralltid hålla min älskade "knockin' on heavens door" närmast. Jo det gör jag nog.
 
Nu va de slut med de tjatet! Har idag hittat en massa bloggtips, dvs blogginlägg inspiration! Så nu ska det nog gå lättare. Jag har haft sånna problem med min kropp de senaste dagarna, något är lite galet så jag har haft svinont i magen och aa, de räcker nog så. Men idag är det bättre. Vi har tillbringat förmmiddagen framför tv'n och kollat på en film (som vi visste var dålig, men så kul ändå) haha. Sen åkte vi och handlade, jag har nämnligen gjort en tårta till Viktors mamma som fyller år imorgon. Gjorde en cheesecake och eftersom den måste frysa till ordentligt så tyckte jag det var bäst att göra den idag. Smeten är så galet god!! Både Collin och jag hade huvudet nerkörda i skålen.
 
Tog faktiskt bilder när vi bakade men de ligger på ipönen och nu sitter jag (läs: ligger) vid datorn så vi får nog skippa dom för denna gången - måste bli bättre på det! Istället blir det en bild som jag ska framkalla nu, ska designa och beställa en inspo bok tänkte jag!
 

Well you only know you love her when you let her go

Kategori: Allmänt
 
 
Lyssnat på denna sen klockan 10 i morse, om och om igen. Kan snart hela texten haha...

new york

Kategori: Allmänt
 
Här kommer en solig hälsning från NEW YORK! Okey... just kidding. Jag drog ihop denna bilden en dag när jag satt och dagdrömde typ. Nä, NY får nog ta och vänta något år. Nu är jag faktiskt lite sugen på att dra iväg och åka skidor, så som vi gjorde när jag var liten. Mina grannar åkte iväg idag och mina kusiner åker snart så nu suger det allt lite i tarmen (som vanligt).
 
Igår när jag trixade med min kamera så funderade jag över dehär med att ens blogg måste vara "unik" för att någon ska följa den. Eftersom denna bloggen inte är skyddad så kände jag att de vore lite kul om iallafall någon läste men samtidigt så skriver jag ju mest för mig själv osv osv. Anyway, det jag vill komma fram till är att jag tänker inte sitta och skriva om böcker med blåa omslag bara för att INGEN annan gör det - de finns liksom en anledning till att ingen annan gör de. Utan jag tänker skriva om det som JAG VILL och det som jag tycker är intressant, för då är ju chansen större att någon annan tycker det också!

låt mig få dig att drömma

Kategori: Allmänt

systemkamera

Kategori: Allmänt
 
Så här ser min käre gammla kamera ut. Han har hunnit få några år på nacken nu då den blev min när jag började ettan på gymnasiet. Fäste mig vid honom direkt (och ja, jag tycker att det är en maskulin varelse haha) och har vårdat han väl.
 
Tyvärr har jag inte lärt mig alla inställningar eftersom jag mest tagit hobby-kort typ och är precis i början av min porträtt karriär och lite mer avancerade landskapsbilder osv. Eftersom min kamera är lite unik och inte längre finns att få tag i eller finns så många som har en likadan så måste jag nu sätta mig och testa mig fram på alla inställningar... Hade jag haft en klassisk Canon så hade de bara vart att läsa på vad jag vill få fram och testa det, men nu måste jag testa ALLT.
 
Har stora planer för denna kamera nu när han ska börja utvecklas, det kommer naturligtvis resultera också här på bloggen. Bra va??

instaweek

Kategori: Allmänt, Inspiration
 
Godmorgon! Vill passa på att önska alla en trevlig helg nu innan helgen är över haha. Eftersom jag inte jobbar veckor så känner jag inte riktigt när det är helg eller inte. Iallafall, nu ska jag göra frukost och gå ut med Collen. Jag är ensam hemma idag så jag vet inte än vad jag ska hitta på än!
 
Jag följer ganska många bloggar regelbundet och tycker det är kul och har blivit en del av vardagen. Och vad jag tycker är en bra idé som jag också tänker köra på är "instaweek", då jag varje vecka lägger upp ett inlägg med bilder från min instagram från veckan. Om ni vill följa mig på instagram så heter jag annchristiinee (eller tryck på den lilla symbolen med två prickar i menyn). Har just nu över 1,6 k följare men kan aldrig ha för många!

wishlist januari

Kategori: Allmänt
 
Hur mycket fint finns det inte på Gina nu eller? Jag har plockat ihop mina favoriter och det blev lite väl dyrt för att arbetslösa jag skulle ha råd med en beställning. TYVÄRR. Åh, blir lite sentimental när jag tänker på de faktiskt haha. Drömma kan man ju alltid...

nyårslöften

Kategori: Allmänt

 Kom på att jag inte skrivit ner mina löften i denna "nya" blogg så jag kopierade dem från min gamla!

♦ Jag ska fortsätta min träning, minst 2 gånger i veckan. Jag kör 2 gånger nu och hårt, annars fler gånger och lättare.

♦ Jag ska ge mig tillbaks upp på hästryggen och övervinna min rädsla som jag haft de senaste 2 åren och försöka hitta tillbaks till min gamla hästgalenhet, lite iallafall.

♦ Testa att blogga och uppdatera min instagram.

♦ Sluta ta skit ifrån andra som bara är ute efter att såra. Inte umgås med sånna som jag inte tycker om, såvida det inte är absolut nödvändigt såklart.

♦ Sluta att krypa in i mig själv när jag är bland folk. För mitt eget bästa måste jag försöka hitta den där tjejen inom mig som fanns för ca 3,5 år sedan. Hon som kunde prata med allt och alla och inte var rädd för något.

Det var mina 5 löften som jag ska hålla. Håll tummarna för mig.



hemmapyssel

Kategori: Allmänt
Hela dagen idag har vi varit i huset och pysslat med det enda och de andra. Mamma och pappa har också varit med och påbörjat den ena toaletten och satt upp ett supersnyggt handfat! Jag har bland annat satt upp lite lampor, flyttat in de nymålade bordet, fäst sladdar och gjort om en före detta kryddhylla till kök till en liten tv bänk med hyllor för dvd:er. Ibland är jag allt påhittig. Vet inte hur mycket av alla grejer som stod i huset som jag lyckats använda till något annat. Viktor har gjort en liten trappa till Collin så att han kan klättra upp till fönstret bakom våran NYA säng (!!). Ikea kom med sin lastbil i onsdags med lite möbler till oss nämnligen. Det börjar faktiskt arta sig sakta men säkert. Nästa vecka kommer också de nya gardinerna som min mamma beställt, kommer bli superfint!
 
Har tyvärr inte tagit så många bilder, bara en bild på kryddhyllan innan jag började jobba med den hehe, tänkte de kunde va kul att se före och efter men den hann faktiskt inte bli klar då jag var tvungen att dra ett lager färg över.
 
Jag är ju fortfarande inne i min "nybörjartid" på att blogga så det kanske blir lite tjötigt eller så men jag lär mig väl!
 
Har iallafall ett litet collage på de fina gardinerna! Älskar sånna roll-up varianter ♥

Nu pustar jag ut en stund...

Kategori: Allmänt
Har suttit i evigheter för att få ordning på denhär designen och jag är någorlunda nöjd, haha. Orkar iallafall inte göra om den på ett tag och den är ju ganska vårig så den kan komma att stanna. Iallafall, har kopierat in mina inlägg från devote bloggen hit nu (årsresuméinläggen). Kände att det kan va kul att ha med dem här! Nu måste jag springa ut med Collin innan glaumor!
 

2012 årsresumé part 3

Kategori: Allmänt

 JULI - SEPTEMBER

Juli började inte så bra, jag mådde piss och spenderade ett antal timmar på sjukan. Hade fått lunginflammation sa dem så jag fick vara hemma i 2,5 vecka och gå på antibiotika (första gången i mitt liv jag käka pencilin). Jag gjorde om i lägenheten och hade en budget på 1000kr. Lyckades ganska bra faktiskt och det blev mycket mycket trevligare att bo här. 

När jag gjorde min sista sommarvikarierande-dag på jobbet, nämnligen den 17:de augusti så var det fjärilar i magen. Det var dagen då vi blev föräldrar. Det var dagen då vi åkte ner till Nässjö för att hämta våran Collin. När vi var där första gången och tingade våran valp så var den enda bruna redan tingad så vi valde den andre hanen som var svart. Dock fick den lite oroande anmärkningar på vetrinärsbesiktningen och jag ringde till uppfödaren för att säga att det oroade mig och att vi eventuellt ville välja en av tikarna hellre. Då berättade han för mig att den bruna hanen inte längre var tingad så han blev till slut våran.

Den andre september åkte jag med mamma och pappa till Italien. Pappa hade fyllt 40 och mamma gav honom den resan i pressent. Tyvärr hade jag och pappa krig hela veckan så det var inte så jättetrevlig stämning, han skulle ligga på rummet hela tiden och jag ville se mig omkring i den enorma staden. Det hela resulterade i att jag gick omkring mycket för mig själv eller med mamma. Det var en fantastiskt vacker stad!

Jag och Viktor åkte iväg och paddlade kanot en höstdag i Tidan. När vi precis hade kommit iväg i vattnet med kanoten så plumsar Collin i vattnet haha. Så det var en mycket blöt och kall hund resten av vägen. Vi la till på en öde liten ö och busade. Det var riktigt skoj!

 

OKTOBER

 

Efter mycket diskuterande fram och tillbaks så bestämde vi oss för att renovera ett av mina föräldrars hus på gården där vi har våra hästar. Senast det blev något omgjort i de huset måste ha varit 1369 eftersom allt var rejält färgglatt, blommit och omodernt. Kändes som ett evighetsjobb när vi väl satte i gång. Jag var på min första köpa-grejer-till-huset resa i Ullared. Blev en hel del att ta med sig hem. Collin skulle självklart vara med och hjälpa till varje gång jag var i huset och pysslade.

Jag började tycka att shusi var gott!! Åt det första gången på Viktor födelsedag i januari och ja, de tog ett par månader innan jag gillade det! Idag tycker jag att de är riktigt gott!

Jusste, jag skaffade mitt gymkort den förste oktober och började träna på riktigt.

 

NOVEMBER

Tränade styrka 3 gånger i veckan och blev alltid lika ledsen när jag inte såg något resultat (jag är ju sån att jag vill se det direkt annars tappar jag motivationen...). Jag och min kille smet i väg en vecka till EGYPTEN och Hurghada. Bodde på 5-stjärnigt hotell för första gången. Hade en riktigt varm och skön vecka. Det var så skönt (som alltid) att komma bort i från allt här hemma i Sverige. Jag köpte första boken av fifty shades att ta med på resan och tänkte innan att den skulle jag aldrig hinna läsa ut eftersom den var så tjock. Efter 3 dagar så var jag redan i slutet och HELT TOTALT uppslukad av en viss Ana Steele och Christian Grey (och de är jag fortfarande). När vi kom hem från Egypten så kom snön till Sverige och jag gjorde årets första och enda snögubbe, en riktigt blek sådan hehe.

 

DECEMBER

Ett antal bilder på Collin, vi börjar med dem. Den bilden som är med 2 gånger är när vi är ute på promenad i snön, det var ju första gången i hans liv som han fick se snö! En dag var vi och åkte pulka på golfbanan. Collin drog upp pulkan för backen och sprang gladeligen med ner när vi åkte. Morfar och jag hittade en jättesöt tomtedräkt i Ullared som han köpte till Collin. Med den bilden önskade han alla mina followers på instagram en god jul.

Jag tränade fortfarande och fick ett nytt schema! Hade träningsvärk i en vecka efter första passet på de nya. Lite bilder från huset! Det börjar arta sig, sovrum och vardagsrum. Våran nya soffa som är jättefin. Kanske kan lägga upp lite fler bilder (både nya och gamla) så ni kan se skillnaden och hur det ser ut nu.

Nyårsraketer blev det i mängder så de här i stan tydligen skjuter både flera dagar innan men också flera dagar efter nyår. Vi var på middag och sen åkte vi upp på berget och kollade när alla sköt in det nya året.

2012 årsresumé part 2

Kategori: Allmänt

 MARS - APRIL

Stod på UF-mässa i Skövde med uf företaget, en av de värsta grejerna jag vart med om. Så sjukt tråkigt att stå där och glo. Men går man i världens värsta klass på världens sämsta program så är väl de vad man får räkna med, FY. Försökte överleva skoltiden genom att leva på fritiden, vi tog många promenader och pratade mycket.

Jag och Viktor åkte till Ullared för första gången, jag hade klippt håret på honom och shitt va han passade bra i de! Det var också på den tiden då jag fortfarande lät han köra min bil emellanåt. Eftersom jag bodde lite hos honom och lite hemma så blev det mycket Sprutte-mys när jag väl var hemma.

 

MAJ - JUNI

I början av maj åkte jag och Viktor på våran första ensamma utlandssemester tillsammans. Det bar av till Grekland och Rhodos. Vi hade några superhärliga dagar där på den fantastiska ön. Mina bästa tips därifrån är att självklart besöka Rhodos stad där man kan gå runt innanför muren och titta, shoppa, bada och äta världens godaste pizza. Också är det såå värt de att ta bussen de tiotals milen ner till Lindos, en helt fantastisk liten vit stad. En dag klättrade vi upp på ett berg en bit i från hotellet och tog riktigt coola bilder!

Den 8:nde juni tog jag studenten, äntligen. Det var en av de värsta dagarna i mitt liv och jag försöker att radera den dagen från mitt minne.

Det jag tycker är godast i världen: Jordgubbar!! Varje sommar äter jag upp mig inför det kommande året, kan nog inte komma på något godare. Pluggade en jädra massa inför mitt matteprov som jag skrev upp mig på, vägrade gå ur gymnasiet med IG i MatteB... och det gjorde jag inte heller för jag klarade de!

Till min födelsedag så önskade jag mig att få åka till Liseberg då jag tycker de är så mysigt på sommaren. Så där spenderade jag en rolig sommardag. Vi gjorde en galet god jordgubbstårta med maräng och myste.

2012 årsresumé part 1

Kategori: Allmänt

 Då är det redan 2013 då och jag fyller 20 år i år... Jag hoppas med hela mitt hjärta att detta året blir ett riktigt grymt år och inte ens hälften så jobbigt som det förra. Jag har satt mina nyårslöften igår och ska verkligen göra mitt bästa gällande de. Tänkte göra som de flesta andra och skriva en lite resumé från förra året (förra året gjorde jag med massa bilder och grejjer men i år blir det lite enklare). Eftersom jag har sån fruktansvärt dålig ordning på mina bilder så kanske det inte blir bilder på allt. Vi får helt enkelt se vad jag hittar!

Nu har jag gjort ett antal collage iallafall, samtidigt som jag kollar på nyårskaramellerna på tv. Jag skrev ju innan att de inte skulle bli så "avancerat" men när jag väl satte i gång så... Så nu tänkte jag strunta i att ta allt på en gång utan dela upp det i några olika inlägg, bra va? Så här kommer del 1.

 

JANUARI

Jag startade året med att provträna i 2 veckor på Form. Tyckte att det var riktigt roligt och det höll faktiskt i sig sedan i 3 månader tror jag. Min sista termin (också den värsta) på gymnasiet påbörjades. Usch va jag mådde dåligt av att gå i den skolan och den klassen, hade jag inte träffat Viktor så hade jag nog inte pallat med allt för han var min anledning att le och att ha något positivt att tänka på och se fram emot. Låg hemma och mös med Sprutte ganska mycket.

Fick min favo sov-tröja med apor på av morbror som skulle slänga den. Blev många egokort tagna med den tishan. Hängde en hel del med Virre, då allt fortfarande var ganska nytt och spännande. Köpte min Regal klocka i Göteborg, på den tiden man var tvungen att klä upp sig varje dag i skolan! Älskade att ha skjorta och stickad tröja över.

 

FEBRUARI

I Februari hände det grejer. Jag umgicks fortfarande en hel del med min vänn Johanna, vi hängde en del i Göteborg vilket jag saknar! Jag började jobba på Löfwings och drog in lite nödvändig kosing, trivdes väldigt bra där i början. Jag jobbade som butiksansvarig/värdinna där och på bilden ser ni vad jag hade för arbetsoutfit.

Viktor fick en lägenhet och flyttade hemifrån. Jag slapp smyga till toaletten hemma hos hans föräldrar och skämmas haha. Jag fick också väldigt nära till skolan vilket gjorde att det redan då började spenderas en hel del nätter i stan hos honom istället. Jag testade att ha rött läppstift och lockade håret nästan jämt.